Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вітаю! Я викладач з багаторічним досвідом пропоную цікаві та інформативні уроки з англійської мови . Я пропоную уроки, які можна проводити особисто або онлайн, залежно від вашого вибору та зручності. Наші заняття будуть орієнтовані на ваші потреби та мету вивчення мови. Будемо працювати над граматикою, лексикою, розмовними навичками та розумінням мови. Розумію, що є безліч безкоштовних курсів, але якщо хтось потребує приватного викладача, який пояснює українською або російською, я можу допомогти. Будь ласка, зв'яжіться зі мною, якщо ви зацікавлені або маєте будь-які питання.
-
Галереи в exchange работают точно) я работаю вместе с ними до 9
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Благодарю за совет, однако это было по малолетству и «да что там может случится»☺️
-
На медведе?
-
Пока только в поход
-
Да ладно😅
-
Так не нужно спать в линзах и нужно смазывать глаз время от времени, чтобы не терял влагу
-
К медведям на ланч хочешь?😂
-
Эхх... буду дома сидеть тогда
-
На белке или на лисе далеко не поскачеш в походе
-
Так мы тут сейчас навизуализируем мне целое стадо, давайте представим, что все у меня будет хорошо и максимум это будут белки)ладно, лисы.
-
Или "со мной никогда не случится"
-
🦄🦄🦄
-
Тааааккккк🫣🫣🫣🫣