Winnipeg for Ukrainians - chat
-
m.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/838711844126496/?mibextid=Nif5oz
-
Alex Serebnitski Fresh Dental clinic-прекрасный врач и протезист, говорит на русском.
-
В поло парке Scotia theatre На пересечении kenaston - mcgilwary Очень навороченныe кресла в grant park , но из-за этого маленькая вместимость залов и не всегда есть билеты
-
Дорого там пиво стоит ?)
-
Где все? 😂
-
Пиво я и дома могла попить)
-
Тююююю
-
Нет машин и музыки. Пиво есть.
-
Я не смотрел. Не хочется у такой компании покупать 😂
-
А что, никого нет? Я как раз еду)
-
Интересно , есть ли смысл на Пони Корал ехать тогда 🤔
-
4.5 за бокал Astra premium
-
Добрый день всем Не могу понять, нужны ли билеты на фольклораму🤦 или на каждый павильон отдельный билет
-
На каждый отдельно или абонемент на все. Как хочется
-
Привіт хто брав телефон на контракт де вигідніше брати?
-
Благодарю 🌷
-
В волмарте брали під новий рік .
-
резюме просили приносити їм особисто👌
-
ВСІМ доброго дня, в мене в машині почали спускати колеса, підкачувала спочатку раз в місяць, потім раз в два тижні і дійшло до того, що треба було через день підкачувати😔Об'їздила може з 10 дочок, що займаються лише колесами, містер луб в тому числі😠, і всі казали, що треба купляти нові, бо ніхто не хоче з тим "бавитись"🤪, щоб зняти їх, зняти резину саму, пройтись навколо диска змазкою( бо не були пробиті) і знову надіти. Але я не здавалась🙃І вчора, просто біля своєї хати в черговий раз заїхала на сервіс і 🥁🥁🎉🎉🎉все мені зробили, навіть не заікнулись, що треба купляти нові, бо ті не годяться, окрім того їм на роботу потрібні працівники!!!! 🎉Зараз працює в них один хлопчина з України 🇺🇦і вони дуже ним задоволені і готові вчити тих, хто ніколи не стикався з такою роботою, але хоче працювати і, як то кажуть, "руки не з дупи ростуть“, отож, кидаю сюди всю інф., що взяла від них👌😎
-
folklorama.ca/festival/find-a-pavilion/ Для тех кто хочет пойти на фольклораму...
21 Jan 2023, 23:31
129994/187016
about 8 hours ago