Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всем, кто спрашивал где стричь бороду, вам сюда g.co/kgs/ygyNWq
-
Тобто попередній вже не активний і всі наступні дії я буду робити заново? Вибачте, що кумарю. Профіль на сім’ю? Чи тут вже всі окремо?
-
Створіть новий профіль
-
Дякую. Переглядаю. Але є одразу додаткове питання: тобто в вас немає профілю? Є профіль. Там де я подавала заявку і отримала візу. Тобто створювати нову?
-
Привіт. Раджу це відео youtu.be/wHoVjBcFFDg А якщо повідомлень немає,то Ви зорова, все ок!
-
Ок спасибо
-
Позвони и запиши всех на physical
-
Друзі, підкажіть будь ласка, як зняти обмеження з ворк перміт? Заходжу в свій кабінет - не знаходжу де є така опція. І взагалі, немає ніяких повідомлень про обстеження, хоча вже місяць пройшов після здачі аналізів і рентгену. Дякую
-
Ну завтра наверное все закрыты. Поэтому с ребёнком или в ближайшую walk in clinic к любому врачу. Или в urgent care или в health science center в downtown Health Sciences Centre: Children's Emergency (204) 787-2306 g.co/kgs/KxXJzb
-
Immigrant center
-
Посмотрите на маркет плейс. Там много. (Смотрите по вашему району )
-
Всем привет Очень нужна помощь Где можно сделать официальный перевод водительских прав??? У меня опечатка в английской версии... Нужно сделать правильный перевод с украинского...
-
Добрый день. Никто не продаёт детское кресло? Или может дать на пару дней?
-
Для вас, воно ні чим не відрізняється. Ті й самі гроші
-
Подключал дом, проблем не было, подключение обошлось в 50$ как и всем
-
А скажіть,будь ласка, чи відрізняється підключення будинку від квартири? Воно дорожче або може більш проблемно?
-
Тогда не знаю. Нам делали полный детальный осмотр с записью семейной истории на 5 поколений назад.
-
Може ще в залежності який будинок і в якому районі знаходиться
-
Нам дали 1гиг за 79 в месяц
-
training, education, experience and responsibilities ( TEER) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html
21 Jan 2023, 23:31
13015/186852
17 minutes ago