Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Компютерний стіл деревяний з металевим каркасом. Ціна 80$ ідеальний стан. Шухлядка для клавіатури висувається. Робоча платформа може відїжджати в бік як на третьому фото. Можу допомогти з доставкою)
-
Офісне крісло. Ціна 10$. Мехінізм підняття опускання працює. Можу допомогти з доставкою
-
Скляний столик. Ціна 20$. Можу допомогти з доставкою)
-
Телевізійний столик з скляними поличками. Ціна 45$. Брудне скло, але каркас збережений добре. Можу допомогти з доставкою)
-
Тлевізійний столик зі скляними полицями. В дуже хорошому стані. Ціна 60$. Можу допомогти з доставкою)
-
Столик деревяний з скляною столешницею. Ціна 20$. Хороший стан, не великі розміри. Можу допомогти з доставкою)
-
Мишки ціна 3$ клавіатура 5$
-
Клавіатура на юзб розйом. Робоча, англійська розкладка 10$
-
Монітор Lenovo ціна-15$. Робочий, з підставкою. Можу допомогти з доставкою)
-
Вітаю, потрібна людина ,яка б допомогла перевезти речі з Вінніпега в Штати
-
Написал вам в лс
-
Буду узнавать в myutility) спасибо...просто хотелось узнать нормально ли получить счёт за воду в 2-3 раза больше летом чем обычно...
-
Мы тоже заполнили разок и добавляем химию, чистим фильтр...
-
Шукаємо людину для підселення у кімнату. Вартість 440$ на місяць. За детальною інформацією пишіть у особисті повідомлення
-
В банкоматі тільки канадська валюта
-
Підкажіть, пробував хто знімати з української карти на який є USD тут гроші в банкоматі? Маю наувазі який ліміт в cad і чи можна зняти usd ?
-
12500 грн ліміт віт НБУ в тиждень( Знімати можете хоч в кад, хоч юсд
-
в рбс банкоматах есть опция валюты сша
-
Лимит 12800 грн в неделю, комиссию три доллара
-
Це просто обмеження нбу. То витрачати можна до 100к Якщо я не правий виправте
21 Jan 2023, 23:31
130224/186740
about 8 hours ago