Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тут так принято. Если ловишь ради удовольствия и рыба тебе не нужна для еды то её отпускают.
-
Про рибу: гарні соми і смачні дуже в редрівер, особливо здорові в ночі ловляться. Ну і ніхто не буде питати скільки він в тебе см. Хоч і 10кіло. Жарити і запікати бомба. А ще й засолити на "шубу" мій рекомендасьйон! Раджу мати топор щоб одразу її порубати на стейки)
-
Доброго здоровʼя! Із задоволенням вислухаємо усі поради відносно того, що можна подивитися при відвідуванні Кенори. Дякуємо зазделегідь.
-
Продам телевизор Samsung 58” 4k все дела, 550$ с столиком 700$ все что есть на столике кроме фотографии в комплекте😊
-
Доброї ночі Підтримайте петицію, поки дуже мало голосів petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496&fbclid=PAAab0zqkXUt8pNPQL3e7LYKl8iA22ZBKHFezpMP0BChKf8KWAHOF2uZi8z18_aem_AeLTejWlpABSB20TCHKFEoov9p-p9laCttcw0Cdz4iMInQX11XWa5rcGEvcu33nfLAQ
-
Так, якщо не зважати що це тлц або Філіпс, я купляв цей за 780 після таксу в бестбай три місяці тому, вважаю що 550$ за нього гарна ціна, так що ваша інформація для мене нічого не варта