Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня! Порадьте будь ласочка надійний візовий центр яким відправляли паспорта на вклейку візи з України.
-
Ні в якому разі, і не думайте про це. Я навіть буду Вам заздрити, якщо Ви так вмієте. Мені в житті приходилося з цим зіткнутися. Мені було дуже важко, це все зробити, і це зайняло в мене багато часу. Там якийся час на узгодження з власником камйонгу, потім пошук і перегляд відео в ютубі, як це зробити. Всі ці фізичні навантаження. В мене це зайняло багато часу. Кстаті в другий раз вже меньше, але потім, я звільнився нахєр з тієї компанії. І тому, якщо Ви це вмієте, і робите за 2 хв, з тим набіром інструменту, що Ви вказали. Честь Вам і хвала. Я вибачусь перед Вами в групі і звісно з мене пиво. Якось так.
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, не могу связаться с Manitoba hydro. Звоню на горячую линию но с оператором не соединяет. Пишу на почту электронную, не отвечают. У меня выставляют счёт уже второй месяц больше кубов за газ, чем на счётчике. При этом в аккаунте я подаю правильные показания. Может кто-то знает что делать в такой ситуации? Спасибо
-
А давайте вы будете меряться кто круче в личные сообщения, спасибо
-
Что вы имеете вижу под надежным визовым центром? паспорт для вклеивания визы в Канаду нужно отправлять в визовый центр vfs global
-
Добрий день. Раджу у Варшаву. Ми паспорт відвозили самі, але візу вклеїти за пару днів.
-
Курьерская фирма и визовый центр - разные вещи. m.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/823262179004796/?mibextid=Nif5oz Вот тут есть контакты курьеров
-
У них есть опция для ждунов по телефону "хотите, что бы мы вам перезвонили? Нажмите что-то". Я так раз сделал, в течение полутора часов набрали
-
А що в Україні вклеюють зараз? Чоловік в Україні тому і питаю через яку фірму відправити