Winnipeg for Ukrainians - chat
-
У меня сын тоже их обожает😁🙄
-
К слову о богомолах))))))
-
Тоже собираемся в эту локацию завтра. Как то немного страшновато ходить по трейлам одним. Мне везде мишки мерещатся:) Если есть желание можем скооперироваться чтобы к Steargen Falls сходить.
-
Привіт. Шукаємо оренду апартаментів/ будинку 2-3 спальні в районі між школами Kelvin High та River Heights. Це може бути район вулиць Stafford, Academy, Corydon, Grosvenor , а також прилеглі вулиці. Можливо вздовж маршруту 68. Якщо ви проживаєте в цьому районі і знаєте, що є пропозиції —буду вдячна за інформацію. В ідеалі з 1 листопада, попередній контракт до кінця жовтня. Дякую!
-
Добрий вечір, шукаю підробітку по вихідним/вечір після роботи Якщо є пропозиції пишіть в особисті повідомлення
-
Добрий вечір всім, вже раніше в групі запитував хтось як доручення генеральне тут зробити , але відповіді не було , винне також виникла потреба зробити ген доручення на людину яка знаходиться в Україні?
-
а разве не так же обновлять только отмечать что вы продлеваете?
-
Вона не оформлена ні на кого. Це звичайна картка , не winn pass. До речі це нам у відділенні порекомендували, де я міняла карту на winnpass,цю просто подарувати кому потрібно.
-
Не бажано брати карту ,котра оформлена на другу людину ,як можуть попросити посвідчення особи
-
Теж цікавить, зимою буде рік, а вінпас за 53,90 здається ж на рік часу. Ви в офіс не їздили до них в центрі?
-
Спасибо что отвечаете:) Когда знаешь что другие так же ждут, ждать немного легче:)
-
Дружите) Я написала, что хочу лично Я😐
-
Почему только девочек. Можно дружить семьями)
-
Привет. Отдаю карту. Может кому-то нужна. ) Grant Park.
-
Зайдите в вок Ин к доктору и возьмите там направление на анализы
-
Ирга ещё раньше отошла. Сейчас черемуха есть.
-
В кране дома?
-
Есть группа беременяшек и родивших в Виннипеге, можете попытать счастья там )
-
Всем привет!) Я Лиза и живу в Виннипеге месяц, переехала с Торонто. Мне 24, есть дочь 9 мес и муж) Срочно ищу девочек для ,Хотя бы, кофе в кафе и «для поговорить», да и кто знает - может прям подружимся 😍 Кто хотел бы пойти на кофе со мной? Кто тоже такой одиночка?😅
-
Тоже жду еще
21 Jan 2023, 23:31
132172/186935
about an hour ago