Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Будьте бдительны ребята.
-
Ну если тебе нужен более адекватный курс то есть люди у которых есть возможность обменять деньги по нему
-
Не можу зрозуміти, яка проблема поповнити українську карту? Це може зробити кожен, за декілька натискань. Гроші приходять впродовж двух секунд.
-
Ну я в живую с людьми встречаюсь, ничего тут криминального нет
-
На тысячи долларах ты теряешь 50$ +-
-
Самый минимальный курс - и не нужно связывать с таким как ты.
-
Как отправляете? А то я все время через мани грам и потом в онлайн банкинге украинском получаю.
-
А краще поцікавитись , а потім відправляти)))(
-
Нема чим цікавитись, просто віпраляєте гроші
-
Дякую. Треба поцікавитись цією темою.
-
У вас є google wallet, нема різниці
-
А, я на андроиде. Не имею эпл пей(
-
1. В Мене є Монобанк (у 95 відсотків він є) 2. До Apple Pay - додана Канадська карта в мене. 3. Заходжу в Моно - натискаю поповнити карту - оплатити Apple Pay - вожу свою суму, підтвердження через Канадський банк, і все. Чекаємо від Vladyslav, скільки ми втрачаємо на цьому прикладі. Конкретні цифри
-
Да процент за услуги , конвертация это в моем случае , но это быстро
-
Да, быстро и удобно. Но вы говорили про несколько кликов, думала может ещё удобнее способ есть.
-
Так это как по мне быстро , или нет?
-
ПриватБанк настолько современное приложение что аналогов не найдёте, проживая в другой стране без проблем перевыпустил карту , при этом тебе звонит сотрудник уточняя детали. Так что проблем нету.
-
Просто курс в привате искусственный , и много теряешь на конвертации.
-
Курс в моно такий як в приваті?
-
RBС знімає комісію 5 чи 10 кад, про яку ви дізнаєтесь вже по факту. Найвигідніший курс або через бінанс, або через банк сімпліі (свіфт переказ, йде 2 дні), де нема комісій. Крім того, сімпліі дає бонус при першому переказі від 50 до 300 кад. Кому цікаво, надам реферал.
21 Jan 2023, 23:31
132566/186881
about 10 hours ago