Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка як отримати доступ до цієї онлайн події. Не можу додзвонитись їм другий тиждень. Дякую!
-
Спасибо, за нотариальное знаю что не нужно, значит только их печать. Спасибо
-
Печать бюро переводов и клятва их (аффилевит). Никаких нотариальных заверений не нужно. Образец выше
-
Sent from Viber www.viber.com/invite/43df53714d715873db6cfdd92efa9326761a49459afa4df51b6bed2733447725
-
Подскажите пожалуйста, когда переводишь документы на английский, нужно заверять их печатью бюро, вообще должно быть заверение какое-то?
-
Привiт всім! Пропоную приватні індивідуальні та групові заняття з англійської мови. Для дітей та дорослих. Для всіх рівнів володіння мовою. Район St.James- Assiniboia ( Birchwood park). Всі деталі в пп.
-
Спасибо
-
О! Согласен!) У меня появился лохматый друг, часто провожающий меня на работу. Где живет - не ясно. Но слышит меня и бежит пулей))
-
Дорого ранку, шукаю інструктора з водіння з авто. Потрібна практика на локації King Edward.
-
доброго ранку, є тут хто працює водієм на амазоні? мені надіслали посилання для запису на співбесіду, але немає вільної дати, хто стикався з цією проблемою? ..
-
Не находит такого приложения в AppStore
-
Я так розумію що щось пішло не по плану....? Підкажіть будьласка
-
Доброго дня. Оформляли з дружиною кліматичні виплати та дірект депозит . Але щось пішло не так і нам прислали такі листи
-
Или тоже, интонацией и взглядом)
-
Я поняла ))) с владельцами еще проще) ведете диалог в программе через переводчик ))))
-
Я вообще то не о общении с собаками 🤣 а о диалоге с владельцами собак 😂😂😂
-
собака розуміє відношення. Мій он теж не дуже знає англійську, але все залежить від інтонаціі та погляду) і він все розуміє..
-
Springfield road Transcona. Их много. Надо ходить и смотреть.
-
Собаки были из Китая, Мексики и тд) Они и английский не особо понимают))) Реагирует на любовь и ласку ❤️
-
Я без английского))) и прекрасно :)
21 Jan 2023, 23:31
132853/187282
5 minutes ago