Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый вечер Ищу квартиру 1 бедрум или студию в западном Виннипеге (там где районы westwood, lakewood, westwin) Бюджет 1000 - 1250. С 1 сентября. Буду благодарен за любую помощь и варианты. Спасибо
-
Тут здається при будь якій ситуації 911
-
Дорогі українці,підкажіть що робити в такій ситуації. Вчора поки я відійшла в ванну,хтось намагатися залізти в кімнату,коли повернулась побачила,що гірлянда яка висіла на вікні лежить на підлозі,а сьогодні побачила відбитка пальців на внутрішній стороні рами Лєндлорд сказав дзвонити в поліцію, це звичайне 911 чи є якісь спеціальні номери?
-
Шановні учасники, хто має досвід в питанні довідки про несудимість з Польщі, підскажіть як ви вирішили це питання! Дякую 🙏
-
Если звоните в полицию пока лезут в дом, то 911. Если звоните уже после и вам ничего не угрожает, то на non emergency police line
-
Ребят,кто брал инструктора по вождению сколько сейчас примерно стоит урок?Может кто-то поделится рекомендацией
-
Я одна из них, мне 3Гб обычно хватает в месяц 😃
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Не, у меня $30. За 10 и я не знаю 😄