Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня, шановні учасники групи! Мене звати Вікторія, я представляю компанію Resident Connect Inc. Ми створили додаток для ділової комунікаціі, а саме сервіс, що дозволяє створити аккаунт компаніі/фізичної особи надавача послуг (Plumbing, Roofing, Heating, Cooling, General Electric, Moving etc.) та напряму отримувати замовлення від клієнтів. Якщо ви зацікавлені в нових клієнтах, налагодженні ефективної комунікації безпосередньо між Вашим Бізнесом і Клієнтами, управлінні графіком, збільшенні кількості клієнтів, розширенні географії надання послуг і отриманні оплати за послуги безготівково/готівково, а також в отриманні необхідних документів по сплаті податків, - додаток ReCo ідеально підходить для вас. З радістю відповім на ваші питання та проконсультую щодо підписки в ПП, за телефоном +1 204 962 2383 (Telegram/WhatsUpp) або мейлом [email protected]
-
Боятся потерять привычку)
-
Я когда езжу в школьной зоне вижу, что все водители едут 30
-
Я целый месяц сбрасывала, до середины июля, потом вспомнила что лето 🤣
-
Доброго ранку, порадьте перевізника який зможе перевести матрац з боксом сьогодні, дуже треба 🙏🏻
-
DeepL translator
-
Постарайтесь купить один единый билет с пересадками у авиакомпании (неважно какой компании) , а не отдельные билеты. Если один из рейсов отменят или опоздает - то авиакомпания сама переделает для вас билеты и посадит на следующий рейс. Удобнее всего лететь в Винни с компаниями из star alliance. Это Air Canada, Lufthansa, swiss, lot, Austrian, Brussels, condor, Turkish. Они очень тесно работают друг с другом и продают билеты на рейсы друг друга. Не соблазняйтесь дешёвым полетом KLM/air France из Амстердама/Парижа через Миннеаполис ( без американской визы вас не посадят в самолёт)
-
Ми летимо Кощице-Відень-Торонто-Вініпег, але брала через дівчат з Америки, вони з початку війни допомагали брати зі знижкою, як гуманітарний квиток + 2 валізи на людину включно. Квитки one way, від Air Canada, летимо по Європі Luftgansa