Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я можу дати координати агенції, що мені повністю все робила і паспорт я їм відправляла, а вони зі своїм кур'єром возили до Берліну, по ціні нормально, більш того моя подружка в Одесі і теж через них робила. Ціна була 1500 грн.
-
Она имеет лицензию подтверждать документы на украинском языке
-
www.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/849733883024292/?mibextid=Nif5oz Ищут кузовщика, работа примерно в 100 км от Виннипега
-
В мене в Польщі питали, але в мене ніякого статусу не було, по безвізу виїхав, і після того як війна почалась, можна було залишатись без документів за кордоном, але в аеропорьу в мене запитали на яких документах я тут знаходжусь, не хотіли пропускати, але в останній момент сказали що якщо я не буду повертатись в Польщу, тоді випустять
-
Дякую!
-
Підкажіть українського нотаріуса, будь ласка
-
Можете обращаться на имеил [email protected]
-
Привіт! Скажіть, вам пощастило знайти нотаріуса?
-
Добрий день , в мене питання до людей які приїхали до Канади з Європи , та перебуваючи в Європі отримували статус захисту в той чи іншій країні, на паспортному контролі чи питали в вас щодо підстави перебування у Шенгенській зоні більше 90 днів, якщо так , чи вистачить копії статусу як підтвердження ?
-
m.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/823262179004796/?mibextid=Nif5oz
-
А есть ли агенции которые занимаются отправкой и получением?
-
Можно отправить в Польшу, Румынию, Чехию, куда вам удобно. Отправлять нужно курьером, потому что визовый центр назад в Украину паспорт не отправит, можно только лично прийти и забрать
-
Ребята подскажите кто из Украины делал визу.Моей маме пришло письмо,что нужно отправить паспорт на вклейку и сайт с перечнем стран и нет указания в какую именно нужно .Каким образом отправляли документы?Я немного в замешательстве ,хелп(