Winnipeg for Ukrainians - chat
-
бюджетный вариант мне бы
-
Проверьте есть ли особые требования к машине на той работе что вы планируете ( год, пробег, размер), прикиньте свой бюджет и предпочтения и ... Kijiji Winnipeg, Autotrader.ca, дилеры. Обязательно ищите машину со свежим сейфти и постарайтесь смотреть машину вместе с каким-нибудь знакомым механиком.
-
Вот заходите в гугл карты, ищете дилера, заходите на сайт и смотрите. Обычно ниже 10к ничего у дилеров нет, и это нужно смотреть у частников, но мне не совсем понятно что для вас "бюджетный вариант". Но рассчитывать на самом деле меньше чем на 5к не стоит
-
Підскажіть будь-ласка як тепер з роботою .Сам майстер- плиточник. Також є досвід будівництва та ремонта будинків. Дякую.Мій адрес……[email protected]…..Дякую
-
Добрий ранок / вечір / ніч. Підкажіть будь ласка, як йдуть справи с ІТ сферою в Маніботі? Де можно подивитись вакансії та все інше. На якому ресурсі?
-
Люди пов'язані з будівництвом, як правило знаходять роботу. Немає нічого "середнього" або гарантованого. Взимку є значно менше пропозицій. Все залежить тільки від вас. Від вашої англійської мови (хоча б базова, щоб порозумітися з начальством або клієнтом) , та від вашої енергії для пошуку роботи. Є люди, що починали працювати через тиждень після приїзду, а є люди що 2-3 місяця не можуть знайти роботу.
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, як відправити гроші на карту Приватбанк, з Канади?
-
Какой у вас банк Канады?
-
Это приложение?🤔 извините, я просто не знаю
-
Привет! А есть еще обратный вопрос: как отправить из Украины на Канадскую карту?☺️
-
Там маленький лимит на отправку из Украины
-
Тобто напряму?