Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Кеш для лідера гірше, ніж кредит
-
Та поливають ще, на що вистачить, просто зараз інформацію збираю що до чого... А Ви, випадково не знаєте, щодо місцевих банків, які переваги в кожному, який краще обрати? Чув на слух про scotia i rsbc, але реальних умов не володію.
-
та воно то так, просто навідо віддавати всі кошти одразу на авто, якщо краще на них заробити, якщо є така можливість, а авто взяти в фінансування. але так звісно вибір за вами, ваші гроші. Але 100% потрібно перевіряти авто перед покупкою.
-
Та бачив, нові іноді дешевше, а їх чекати вічність...А ті що з пробігом, до 100к начебто мають бути живі, сподіваюсь. Але, так додаткова перевірка механіком, судячи з всього не завадить
-
так, але тут все на кредитках держиться, тому я за все плачу з неі) і отримую кешбек за це
-
А які умови отримання кешбеку? Це ж за користування кредитки його нараховують? І яка ціна щорічного обслуговування?
-
я користуюсь рбс, кредитний ліміт 2к, обслуговування рік безкоштовне, але картка з кешбеком покриває всі моі витрати на це... а так...хтось каже що сібс краще, але я поки не порівнював. ВІдкрив рбс бо ліміт великий, для сарту щоб займатись кредитним рейтигом - не поганого виручає
-
Тут ділершіп мають головний доход з фінансінгу. Якщо ви одразу скажете що купуєте авто за свої гроші онім платежем , то вам ціну за авто задеруть до небес. Пошукайте в уoutube роліки що казати при купівлі авто в ділершіпах
-
Поищите по Фейсбуку. Тут куча народу держит свои пасеки и продает мед. Можете поездить по пригородам, постоянно попадаются придорожные плакаты о продаже мёда. Если Вы такой ценитель, то сможете поспрашивать с каких культур собирают пчелы. Выберите себе подходящий. А вообще, мёд это тот же сахар - вреда больше чем пользы. Я раньше много меда ел, а сейчас почти не ем. Но то что мёдом практически невозможно отравиться - это верно. Мед может прокиснуть, но это сразу заметно по вкусу, запаху и консистенции.
-
А не знаете, как определить открытый walk-in clinic? Телефоны молчат. Объездили все южнее Asiniboine river, которые были "открыты" согласно гугл карт.
-
І, що, виходить пішки ходити, якщо роботи не маю, щоб кредит оформити?😬😱
-
Лучше клиники обзванивать чем ездить по городу. Если ничего не найдёте то есть 2 варианта: либо ждёте до завтра или едите в любой urgent care. Или можно позвонить в health link.
-
На автобусе. Ещё можно договориться чтобы кто-то с работы подвозил
-
Так и делали. Но везде автоответчик, а по опыту поиска квартиры здесь любят автоответчики даже в рабочий день в рабочее время. Поэтому решили поездить. Сейчас объездили семь и ищем дальше одновременно продолжая пытаться дозвониться.
-
Подскажите пожалуйста кто знает где подавать на климатические субсидии , и субсидии на ребенка 16 лет?
-
Ничего страшного, работу лучше искать в пределах доступности автобуса, потому что зимой будет практически невозможно пешком в удалённые места дойти
-
Так работы нет, договариватся не с кем😊
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів Допоможу з позуванням та емоціями Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️ Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩
-
Люди может ктото знаетДимексид продается сдесь?
-
youtu.be/qWEQNiKfjkI?si=ZYe-9cgIXmXZNpzT тут он рассказывает подробно куда и как, вчера только заполняла по его видео, ещё документы осталось собрать
21 Jan 2023, 23:31
135127/186757
17 minutes ago