Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я вроде меньше платила, но это было года полтора или больше назад. Позвоните еще в пару мест, узнайте по ценам
-
Попросите прислать estimate по вашему запросу. Там может скрываться первый приём за 150(рентген и карта) и 150+(1 или 2 сеанса) чистки. Всё это может вылиться в баксов 60+- если есть хорошие бенефиты от работы
-
Ок Спасибо За первую проверку я заплатил 85 доларов Да мне ещё впихнули рентген, я то не знаю что да как, согласилься, отказатся от рентгена, я же только зубы хочу почистить Бенефитов на работе у меня не дают
-
Ok. Спасибо
-
Первый визит в клинику часто осмотр + рентген Сама чистка в среднем 150 за визит 1-1.5ч
-
Наверное схожу к другому технику Может там будет чуть дешевле
-
Главное не забыть попросить свои снимки на email выслать либо непосредственно другой фирме
-
Вітаю! Порекомендуйте будь ласка подолога бажано україномовного або рос. Дякую!!
-
Привіт, можливо хтось шукає кімнату в двух кімнатній квартирі, здається в звʼязку виїзду з Канади🙃. На другому поверсі, вода, тепло включено в місячний платіж, ви платите тільки за інтернет і світло, також паркінг якщо потрібен, є також спеціальна кімната для зберігання речей за роздільну плату, плюс віддаю своє ліжко з матрасом та подушками в подарунок хто буде орендувати(коштує понад 300$) все нове неділю назад купував, спала на ньому не куряща та не пюща особа😁 в другій кімнаті проживає Українець 30-35 років теж не палить і не бухає😁, документи підписати можемо вже сьогодні але доступно для заселення буде з 25-30 числа цього місяця, адреса 53 Carlton St, Winnipeg, MB R3C 1N7. Оплата помісячно, ціна 664$ в місяць(договір до 31серпня 2024р) це без світла, паркінгу та інтернету десь 100$ може менше☝️, бидлоти, криків і галасу в ночі в будинку провірено немає. Пишіть звертайтеся кому цікаво