Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ніколи не бачила, що пишуть номер вулиці. Кому буде цікаво, відповім у приватні повідомлення.
-
Beaverbrook st
-
Тут принято указывать адрес жилья, так как районы большие и вообще.
-
Не знаю, ніколи там не була💁♀
-
З 1 жовтня виїзджаїмо з будинку, який орендували 1 рік. Лендлорд дав згоду на публікацію у групі для українців. Район River Heights, Beaverbrook st! Дуже гарний район. 2 спальні та велика вітальня, Pets friendly!!! є подвір'я огороджене парканом, щє є свій гараж. Якщо є питання, з радістю відповім, але, можете зв'язуватися з лендлордом напряму, через фейсбук, розмовляє тільки англійською. Ціна 1750+комун послуги. В оголошені ціна 1650, треба уточнювати ціну у лендлорда. В домі є усі потрібні меблі, будемо згодом усе продавати, купували все нове рік тому, є чеки,які це підтверджують. Якщо буде потрібно, можемо домовитись про ціну на меблі. www.facebook.com/marketplace/item/3321760721404296/?mibextid=dXMIcH
-
Продам телевізор Самсунг, 58'' смарт тв, все таке, продаю через те, що переїжджаю, купляв новим в best buy, за 800$ зараз ціна на нього 1013$ продаю за 550$
-
И мені будь ласка дайте) збираюсь лікувати зуби але боюсь ціни(
-
Джилет Мак3 подойдет?)
-
Можливо хтось живе в районі Downtown і має ремувер для брів ?)
-
Ну как сказать ))) было сложно и дороже найти жилье с собачкой ) но это было год назад, когда был бум 💥
-
Еще skyline