Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Декларацию за 5 минут, и sin номер 5 минут
-
Да, та полицейская тогда сказала, что есть специальные спреи для медведей, но вы, говорит, видели медведей в даунтауне? В общем единственное, что можно использовать это свисток. 🤦
-
Wait bro, I'll take a photo, smile
-
Их вроде можно применять только против диких животных, медведей и т.д? Мне канадцы говорили что увы перепутать бездомного и медведя увы нельзя)
-
t.me/+H4lY6MfwUwk3NjZi
-
Доброго всім дня запрошую у групу домашніх смачних страв. Усе доступно. Також є крафтові джерки які ідеально підійдуть навіть для снеків у школу та кабанусі.
-
А заявление обмудок-бомж-наркоман напишет, что хочет грабеж/разбой/изнасилование произвести?
-
🤣 А що так можно?))
-
Ну логика ясна
-
Если захочет, то напишет конечно, кто ж ему запретит
-
Ну в ділерів тільки з сейфті і як правило воно або свіже або вони самі його проходять (як я зрозумів)
-
Может разница в наличии/отсутствии сэйфти?
-
Можна використовувати проти тварин, перцові - не можна
-
Зробити заяву в поліцію. Є шанс що знайдуть + якщо не зробити заяву, це ніяк не вплине на статистику, і по цифрам все буде гаразд, ніяких проблем з криміналом
-
Накрутка от дилера за «чистку» и «сейфти»
-
якщо нова на гарантіі від виробника то вана там і буде. а це скоріше на бу, і в деяких виробників можна за кошти продовжити граантію
-
На вживаний. Дилер Crown.
-
на новій чи вживаній? Бо мені пропонували за 20 долларів в місяць гарантію на авто 2014 року з 160к пробігу
-
ось це теж напевно коштує максимальних горошей з цього плючу, бо вони наче як хто на 3-6 місяців дають гарантію
-
Дилер ще дає яку не яку гарантію. Я наприклад поремонтував по гарантії адаптивний круїз. Страшно навіть подумати скільки б воно коштувало зробити за свій кошт.
21 Jan 2023, 23:31
135568/187558
7 minutes ago