Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А заявление обмудок-бомж-наркоман напишет, что хочет грабеж/разбой/изнасилование произвести?
-
🤣 А що так можно?))
-
Ну логика ясна
-
Если захочет, то напишет конечно, кто ж ему запретит
-
Ну в ділерів тільки з сейфті і як правило воно або свіже або вони самі його проходять (як я зрозумів)
-
Может разница в наличии/отсутствии сэйфти?
-
Можна використовувати проти тварин, перцові - не можна
-
Зробити заяву в поліцію. Є шанс що знайдуть + якщо не зробити заяву, це ніяк не вплине на статистику, і по цифрам все буде гаразд, ніяких проблем з криміналом
-
Накрутка от дилера за «чистку» и «сейфти»
-
якщо нова на гарантіі від виробника то вана там і буде. а це скоріше на бу, і в деяких виробників можна за кошти продовжити граантію
-
На вживаний. Дилер Crown.
-
на новій чи вживаній? Бо мені пропонували за 20 долларів в місяць гарантію на авто 2014 року з 160к пробігу
-
ось це теж напевно коштує максимальних горошей з цього плючу, бо вони наче як хто на 3-6 місяців дають гарантію
-
Дилер ще дає яку не яку гарантію. Я наприклад поремонтував по гарантії адаптивний круїз. Страшно навіть подумати скільки б воно коштувало зробити за свій кошт.
-
та це всюди, але тут виконують хоч своі обовʼязки, якщо вказати...
-
Так, то була подовжена гарантія. Насправді довелось до них декілька разів під'їхати і роз'яснити хто кому Рабінович і показати де саме прописані їх зобов'язання по гарантії. Ну то таке, тут ніхто не хоче на себе брати відповідальність, це така специфіка як я зрозумів. :)
-
Плюс, есть еще синяя книга в Канаде, обычно дилеры смотрят туда и накидывают тысячу за свои старания
-
Допустим знакомый на Макане 18го года катается, ему диллер предложил страховку на ремонт, но он за нее сверху платит, она не включена в изначальную стоимость
-
Да, смотря какая машина. Бывает что есть, а бывает что движок заклинит и они руками разведут. Гарантия тоже не все покрывает, и тут они скорее страхуют машину, а не гарантируют что-либо
-
О, а что за синяя книга? Не слышала про такую 🤔
21 Jan 2023, 23:31
135574/187501
about 4 hours ago