Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Да, смотря какая машина. Бывает что есть, а бывает что движок заклинит и они руками разведут. Гарантия тоже не все покрывает, и тут они скорее страхуют машину, а не гарантируют что-либо
-
О, а что за синяя книга? Не слышала про такую 🤔
-
Ну тут суперечно. Впевнений що у приватних є гарні авто, але вони будуть коштувати не сильно дешевше ніж в салоні. Робити роботи з авто щоб отримати сейфті, а салон це зробив і саме тому і ціна більше
-
друзья, подскажите, пожалуйста, как и где правильно найти недорогие авиабилеты до Канады? планирую лететь в Виннипег с Турции, но не знаю, как найти билеты подешевле
-
Я тільки проти того, що хочуть як на мене багато в співвідношенні.
-
В тому то й справа, що на kijiji багато з сейфіті. Інша справа, що там не вказується строк цього сейфіті 😕
-
Моє питання було більше про те чому відчутна різниця в ціні на умовно однаковий (з сейфіті 🙊) за віком, пробігом, моделлю та іншим. Те, що на сейфіті може піти 1-3т це я теж розумію. Тому на машини на kijiji без сейфіті не звертав увагу.
-
тільки потім при продажі і покупці іншого іх можна повернути, тому це не суттєво
-
тоді я теж не можу швидко відповісти, бо я дивлюсь свіжі авто. Хочу просто іздити, без сервісісів і т.д
-
Ще теж зрозуміло, +5 чи +7%
-
Я більше дивився на авто від 14-15 року. Тому зразу так не можу сказати
-
Не забувайте про податки, які треба заплатити при купівлі у дилера.
-
діллер це 22-25 від комплектаціі в залежності. Якщо в ресті то 25-27
-
Давайте порівняємо варіанти. наприклад візьмемо туксон 2017-2019 року з пробігом до 100к і свіжим сейфті. Яка ціна його на кіджіджі?
-
В кожного різне значення недорогих білетів 😉
-
Kelley Blue Book
-
ну якось так в мене в голові таке сформувалось
-
можна придбати такий варіант і одразу замовити нову.
-
розумію що ціна його буде майже як нового, але очікувати нове авто занадто довго(
-
не згоден. Беремо кіа з 7 річною гарантією, з пробігом до 100к і маємо бу авто на гарантіі від вииробника.
21 Jan 2023, 23:31
135592/186881
about 10 hours ago