Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ви добре впевнені що бажаєте жити саме в цих районах? Та й ще з сім'єю??? Мейн стріт і Норс ЕНД це треба бути дуже великим любителем екстриму.
-
Хай, кто знает где можно полетать ?
-
www.sundanceballoons.com/cities-pricing/hot-air-balloon-rides-winnipeg-manitoba/
-
Привіт всім Які є магазини і вінніпезі з нашими товарами підкажіть
-
В волмарт кредитку узяла без проблем, через рік маю ліміт 2500, брали телевізор в розсрочку в них
-
Написала в личку
-
2 кредитки CIBC точно не дасть 😉 Цікаво, чи є можливість розподілити ліміт по 1000 на кожну 🤔
-
Тоді краще оформляйте кредитку від CIBC в костко , ліміт в 2000 та кєшбек
-
Моїм знайомим в Калгарі кредитку від Волмарта одобрили ще коли в них роботи не було, потрібно пробувати.
-
Жорстко, всьому свій час 🙈
-
Це теж зрозуміло 😉 Я відштовхуюсь від винятків на які пішли більшість установ, та все ж таки видають кредитки новоприбулим та особистий досвід тих, хто вже робив спробу.
-
Кредитні? Це не магазини вирішують, а банк з яким магазин співпрацює.
-
Ні , йдемо та працюємо ) а потім в костко , волмарт і роджерс)
-
Підкажіть будь ласка чи видають картки Costco, Walmart, Rogers та інших брендів новорибулим ? Бачу, що там вказується відсутність мінімального сукупного сімейного доходу, але пошук в групах видає, що були відмови 🤔
-
Авто знімають з обліку. А як Далі я незнаю. Бо відразу заплатив але лист щастя отримував
-
Пусть мне напишет
-
Да можно, я ей передам
-
В яких саме банках вигідний курс конвертації ? Максимум, що бачив це 1,32 при 1,365 на біржі.
-
Звісно бувають, ось нещодавно Nickelback були, за 3 дні 50 cent буде. Правда, у Canada life centre, де зазвичай усі виступають, звук жахливий
-
Есть группа беременных и мамочек если вам интересно могу отправить ссылку там много полезной информации можете получить
21 Jan 2023, 23:31
135869/187611
about 6 hours ago