Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт 😊Пропоную вам українські тортики,випічку,напівфабрикати,салати💥😊Для детельної інформації запрошую до: ➡️Інстаграм сторінка instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg== ➡️Телеграм канал t.me/+Toqpe9BkzRRhMmIy ➡️Фейсбук сторінка www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=avESrC
-
Вінніпег, для тих, хто хоче продовжувати працювати в бʼюті індустрії, або тільки починає, для вас є дуже крута можливість орендувати круте приміщення в новому салоні і працювати на себе!!! Студія реально крута🔥 і вам буде кайфово працювати, і клієнти будуть з радістю приходити! Сьогодні з 18:00 до 21:00 ви зможете прийти на вечірку в студію і дізнатись більше деталей. Вас чекає безкоштовна їжа та вино🥂 ❗️55 Arthur Street
-
Я тоже Тарасов, только Василий))))
-
😮 брат! Ты что ли?))
-
С 25го сентября сдаётся комната в доме, цена 440 долларов + депозит, раен Транскона, по всем вопросам пишите в личку
-
Добрый день) Меня зовут Алёна и я мастер-парикмахер со стажем более 10 лет. Уважаемые соотечественники, буду рада вас видеть в своем кресле. 📍Работаю в районе PoloPark. Мои работы можете увидеть ⬇️ instagram.com/semylitalena?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Поищите «Борис» в чате, много раз его рекламировали
-
Узнайте пожалуйста, есть ли в вашей школе (должна быть) lunch program. За это нужно немного доплатить или отволонтерить, но это позволяет не возиться с ребенком в обеденный перерыв. Пока у учителей перерыв на обед, другие люди присматривают за детьми: пока они обедают и гуляют/играют.