Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня , якщо я маю ліцензію на риболовлю то чи можу я користуватися 2 і більше вудочками під час риболовлі?
-
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
В целях сохранности САМОЧУВСТВИЯ всех пользователей чата, самодурским решением админа в течение следующих 12 часов все дальнейшие лингвистические изыски будут удаляться. Все злостные нарушители будут писать сочинение "Как я провел/а лето" на английском.
-
Вы можете брать с собой сколько угодно удочек, но одновременно пользоваться можете только одной летом и двумя зимой. На остнастке должно быть не больше двух крючков, у крючков должна быть загнута/сточена бородка(жало).
-
Привіт, хто підкаже, не можу зареєструватися в дордаші, пише що в цьому регіоні немає місць!
-
В низ таке буває. Значитьч що Зараз нема місць
-
Коли компанія вирішить, що їм потрібні люди. Сусід тиждень тому розповідав, що кукував пів дня заради трьох замовлень. Тиждень тому, як бачите, люди не дуже буди потрібні
-
Як часто вони з'являються?
-
Здається в суборенду 2ох кім квартира ,1 ванна кімната.Адреса 995АJessie ave.(безпечний район і гарний) З 01 жовтня по 15 грудня з можливістю продовжити за такою ж ціною Ціна 1495дол+комун.,парковка вкл.У квартирі є пральна машина, сушка та посудомийка. Дозвонено з домашніми тваринами.Наступна вулиця Corydon,де багато кафе та ресторанів, в пішій доступності Walmart ,недалеко Superstore.1хв ходьби їздить автобус 18. Неподалік багато шкіл(Earl Grey) майданчиків,парків