Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здається квартира в саблет 1 бедрум Pet Friendly. В дуже гарному тихому районі біля торгового центру St Vital Centre, поруч багато магазинів і кафе, школи, волкінг клініки, біля будинку одразу автобусна зупинка, є дитячий майданчик. Вартість 1100+50 паркінг місце, додаткового електрика. Сусіди тихі спокійні. Квартира розташована на 3му поверсі, на кожному поверсі є пральня кімната. В квартирі залишаємо всі кухонні речі, невеликий стіл с двома стільцями, комод, дзеркало, матрац, торшер. Ідеальний варіант для новоприбулих. Заїхати можна з жовтня
-
Снова в продаже. Цена $5500. Пробег 211 тыс. Safety. Clean title. Машина ездит каждый день.
-
Тільки початковий рівень чи є інші?
-
Відповів вам в особисті.
-
Доречі запитала, коли побачила чоловіків. То теж можна
-
То є тількі для жінок?
-
Доброго дня, по середам безкоштовний курс о 17:30 в Canadian Muslim Women's Institute початковий рівень. Ходжу туди, можемо завтра разом поїхати. Також маю контакт репетитора онлайн 20$ урок готуємся до celpip.
-
Дуже хочу вивчити англійську мені потрібен вчитель хто недорого може зі мною займатись? Будь ласка!
-
5-10К, но если много желающих на эту квартиру, то и эта сумма может не спасти ну и конечно же если есть работа, то больше шансов
-
Сколько нужно денег на счету что бы заселили в квартиру ?
-
Здравствуйте подскажите мастера по шугарингу район Трансконы
-
не думаю що це можливо
-
Хочу права обратно поменять на свои Украинские
-
Некоторые сервисы не работают, некоторые можно сделать через их партнёров. Смотря что вам нужно.
-
Так страйк
-
Страйк
-
Всем привет, подскажите пожалуйста может знает кто, что случилось с MPI ? Все временно закрыты, как туда попасть дайте инфу кто в курсе, спасибо !
-
Доброго дня, хто може порадити компанію або компанії у Вінніпезі, які займаються рекламою у соціальних мережах: Facebook, Instagram, телеграм, WhatsApp WABA та інші. Дякую ☕️☕️
-
Первый платеж в банке, дальше автоматически
-
Доброго дня! 2 хлопці 30 та 24 роки Декілька днів тому прилетіли до Вініпегу Шукаємо роботу на будівництві (дуже хороший досвід на внутрішніх роботах(повний ремонт та реконструкція офісів, житлових та інших комерційних приміщень) гіпсокартон, шпаклювання, фарбування(вручну та безповітряними розпилювачами), плитка, ковролін, паркет, ламінат, лінолеум, вініл, монтаж/демонтаж вікон та дверей), фасадні роботи (утеплення, нанесення декоративної штукатурки, фарбування) Наявні всі необхідні документи Англійська базова (не погана) Дякую за допомогу! Гарного дня!
21 Jan 2023, 23:31
136285/186852
19 minutes ago