Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Від 32 до 70 в сутки
-
Привіт. Підкажіть, хто зараз живе в безкоштовному готелі? Напишіть в особисті.
-
Зараз десь є можливість обміняти українські водійські на місцеві, чи поки страйк ніякі уповноважені організації цього не роблять ?
-
Добрый вечер. Кто брал машину в аренду, сориентируйте по ценам пожалуйста.
-
Дия там подтяни
-
Це не можливо
-
Я бы вам посоветовала ребенку скорее паспорт делать и новую визу, новый визитор рекорд. И медицинскую карту оформлять
-
Добрый вечер. Сниму комнату срочно, я и дочка. Даунтаун или южнее . Пишите пожалуйста в ЛС.
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, ОКУЛИСТА, который говорит на украинском или русском языках. Спасибо 🤝
-
Дуже дякую
-
Спробуйте U-Haul. У них можна орендувати грузовик ( різних розмірів) за досить низьку ціну на день. Є велике відділення в поло парку. www.uhaul.com/Locations/Truck-Rentals-near-Winnipeg-MB-R3J1J9/827037/
-
Добрый вечер..Ребята подскажите пожалуйста уже кто то продлевал проездной?Напишите в лс..Спасибо
-
В особисті
-
Хто вже здавав іспит security license скажіть чи важко було здати?
-
Борис +1 (204) 955-6772
-
Здравствуйте, кто знает толковых механиков? Буду благодарна за контакты.
-
Доброго дня. Не так давно бачила оголошення , що дають машину в оренду (велику для переїзду) але я його загубила і не можу найти . Автор оголошення відгукнись будь ласка 😌
-
Спасибо, проверяю 🤝
-
Спасибо, проверяю 🤝
-
Спасибо большое вам за советы и подсказки 🙏 будем связываться с адвокатом и решать вопрос .
21 Jan 2023, 23:31
136336/187654
7 minutes ago