Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, може хтось знає. Мій син наступного року має вже вступати до університету. Допустимо йому вчитися 4 роки, а стаді перміт у нього закінчиться через 2 роки. Підкажіть будь ласка, якщо ми не подамося на піар, і час перебування тут закінчиться, а він навчається в університеті, як йому продовжити стаді перміт? Це потрібно вибрати правильний університет, який продовжує стаді перміт, або на підставі того, що він студент, і не має значення який університет? Чи можна взагалі продовжити потім стаді перміт? Будь ласка, підкажіть хто знає. Я не знаю як тут це відбувається, щоб потім не було проблем. Заздалегідь дякую.
-
А лучше фото мне
-
Можно фото мне
-
Пишут что вчера была ближе всего. earthsky.org/tonight/new-comet-c-2023-p1-nishimura-bright-august-september-october-2023/
-
А можно подробнее пожалуйста как это делать в личку?
-
Я помню только комету Хейлу боппа, мне было лет 10 и мы шли с младшим братом и мамой домой ночью . Это было потрясающе. Был очень четко виден хвост, и голова, она была белая
-
Наверное,в Birds hill national park
-
Вдруг увидим
-
У меня также само Сейчас поедем смотреть
-
Где показывают?))
-
??? Жажду подробностей.
-
Добрый вечер Кто то уже смотрел комету?
-
Це йде мова про winpass? Проїздні в міському транспорті?
-
Доброго вечора хочу вам запропонувати домашні смаколики. t.me/+H4lY6MfwUwk3NjZi
-
Доброго вечора 😊Завтра будуть в наявності солодкі пиріжки : Вишня 🍒 Яблука з корицею🍏🍎 Згущеним молоком 😊 Буде обмежена кількість,то краще забронювати заздалегідь. Відібрати можна буде за адресою 1111 Logan Ave. Працюю на комерційній кухні,сертифікат на обробку продуктів маю. Інстаграм сторінка instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==
-
Такой потрибно
-
Привіт, поділіться контактами бухгалтера? Супер якщо хтось із наших буде) Дякую 🙏
-
Есть крупный завод по производству кухонных шкафчиков www.kitchencraft.com/dealers/mb/winnipeg/
-
Возможно есть фанерные заводы?
-
Подскажите у нас есть люди которые работают на мебельной фабрике здесь?
21 Jan 2023, 23:31
136450/187612
about 6 hours ago