Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А я и не утверждаю, что в Канаде такая тактика будет работать. Вы написали, что в Канаде почта дорогая. Перевели гривны в центы. Отсюда я сделал вывод, что вы сравниваете две почты. При этом на среднюю зарплату в Канаде посылок по Канаде можно отправить не меньше, чем на среднюю зарплату в Украине по Украине.
-
А какая область бизнеса, если можно спросить?
-
Так, я не основний аплікант.
-
Якщо є дійсна віза у паспорті, то так. Я літав, пускають назад без проблем
-
При тому ,що попрацювати на дядю треба десь рік+- ,щоб його отримати або ж ваш чоловік його отримувати буде, якось так.
-
Добрий день) хто був у такій ситуації. Якщо я полечу до Польщі на пару днів,чи зможу я повернутися до Канади через тиждень? Чи впустять мене ? Маю програму CUET.
-
При чому тут піар?))
-
В тому і задача, щоб в процесі пошуку, обговорення, висунення власних бачень та ідей дійти до єдиної концепції. В мене є варіанти, хтось запропонує свої, можливо їх можна обʼєднати, покращити, удосконалити. На сьогодні я бачу поки що області обслуговування - кулінарія, мобільні кавʼярні і т.ін. Можливо, хтось також в цьому знається/бажає займатися, а можливо, під час обговорення, висуне інше. Власне, на даному етапі я відкрита для обговорень і пошуку порядних, креативних і працьовитих однодумців. Наголошую - я не власник бізнесу і не шукаю працівників)))
-
То вже з піаром приїхали чи що?😀
-
Ніяких запитань не було)? Я тільки прилетіла до Канади ( 3 тижні тому) але потрібно срочно повернутися до Польщі.
-
Я даже не смогла дозвониться и записаться на просмотр авто потому что попала четко на начало страйка(
-
Поэтому это не забылось и не забудется
-
Все будет Но после открытия их
-
Нет
-
Я так понимаю что возмещение за град, который был уже сотню лет назад - теряет вообще какой либо смысл?)
-
Никто не знаки когда это закончится Но если судить по настроению статей , которые есть - будет это еще не одну неделю длится видимо ,увы
-
И скорее всего будет еще достаточно долго Сам нуждаюсь в его окончании Читал новости об этом Договариваться не хотят Страйк будет идти дальше Читал статью что отложили любые обсуждения до 6 го октября ( не знаю насколько это правда)
-
Знаю что не закончился
-
Страйк закончился в mpi или нет , кто знает?
-
Скорее всего до выборов забастовку эту прекращать никто не будет. В мпи сейчас творится ад…
21 Jan 2023, 23:31
136544/187503
about 3 hours ago