Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Посмотрите на Kijiji & Markerplace, там сейчас много вариантов будет к зиме появляться
-
Всім привіт! Шукаю та куплю зимові колеса з дисками R18 5x115. І хто знає де є розборки машин в Вінніпезі?
-
Привіт Шукаю квартиру 2 спальні 2 ванни Бажано райони +- IKEA Можливо хтось у саблет здає, чи має деякі контакти Дякую
-
Всем привет. Может кто работает в body shop, нужно сделать body integrity . Если есть у кого возможность плиз в личку. Спасибо
-
Лакер
-
Я тренуюсь сама у прейрі студії деколи.
-
Так я и не положила, твоё увидела
-
Лайфхак, сходите к ним в офис напротив музея, узнайте какую дату заявок сейчас обрабатывают. Через неделю еще раз, получите две точки, через которую можно построить график и понять примерно когда к Вам подойдет очередь
-
Сорян я не увидела)
-
Якщо є бажання повернутися чи просто познайомитися для себе.Я веду персональні тренування з каучуку,еквілібристики,жонглювання в залежності від рівня,хула хупів та повітряної гімнастики.Можна записуватись ☺️
-
Ну так переїхала, знайшла фулл тайм роботу, працюю над ПР. Гастролі закінчені 😊
-
Привіт)а чого так?
-
Привіт колегам (колишнім вже мабуть. Бо я поза грою 😁)
-
Привіт усім! Я - професійна циркова артистка,веду уроки зі стрейчингу в місті Вінніпег. Мої заняття підходять для будь-якого рівня підготовки і включають в себе вправи з пілатесу, йоги, балету, танцю та акробатики.Кожне заняття - це захоплива та різноманітна практика для вас. Зустрічаємось щоп'ятниці в просторому та затишному залі PCA за адресою 195 Collegiate. Для запису звертайтеся у приватні повідомлення. Давайте разом здійснимо ваші мрії про гнучкість та сильне тіло!
-
Аа, я это же притащила :)
-
Кто знает, можно ли здать только теорию на права не в mpi, а где то в другом месте?
-
Доброго вечора, є вільна кімната ціна 450$ район Corydon AVE
-
Я чекав рівно 3 місяці
-
я недели две ждал
-
Здесь брал, 45 долларов, все типы розеток + 3 разъема для usb и Айфона
21 Jan 2023, 23:31
136591/187633
19 minutes ago