Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт колегам (колишнім вже мабуть. Бо я поза грою 😁)
-
Привіт усім! Я - професійна циркова артистка,веду уроки зі стрейчингу в місті Вінніпег. Мої заняття підходять для будь-якого рівня підготовки і включають в себе вправи з пілатесу, йоги, балету, танцю та акробатики.Кожне заняття - це захоплива та різноманітна практика для вас. Зустрічаємось щоп'ятниці в просторому та затишному залі PCA за адресою 195 Collegiate. Для запису звертайтеся у приватні повідомлення. Давайте разом здійснимо ваші мрії про гнучкість та сильне тіло!
-
Аа, я это же притащила :)
-
Кто знает, можно ли здать только теорию на права не в mpi, а где то в другом месте?
-
Доброго вечора, є вільна кімната ціна 450$ район Corydon AVE
-
Я чекав рівно 3 місяці
-
я недели две ждал
-
Здесь брал, 45 долларов, все типы розеток + 3 разъема для usb и Айфона
-
Продаємо стіл зі стільцями 200 CAD все разом
-
2 місяця
-
Приветствую, коллеги. Предлагаем на взаимовыгодных условиях партнёрство по купле-продаже автомобилей на украинской регистрации. Занимаемся авто выкупом по всему миру. Так же возможно кто-то не успел продать машину и оставил ее в Европе или Украине. Пишите в ЛС.
-
696 McGregor St, Winnipeg, MB R2V 3T8. Два милых дяденьки очень стараются говорить на украинском. Очередей никогда нет,максимум один человек
-
По закону они могут бастовать до 60 дней, а потом принудительный арбитраже.
-
Подавалися у лютому, отримали листа у квітні 😐
-
Я ждал 2 месяца пол года назад
-
Пройшло більш ніж 2 тижня як подали заяву на WINNpass за адресою Main st. Адміністрація але досі від них тиша. Скільки зараз в середньому чекають ? Правильно зрозуміли, що якийсь від Них лист повинен прийти ?
-
Там какие-то функции штрейкбрехеры выполняют, но лучше бы они этого не делали)) очень лажают и сами плюются что это не их работа и они в ней не очень сильны.
-
Может еще 2-3-4 недели та и все Хотя хз
-
Этот длится уже 3 неделю вроде как
-
До этого был страйк ликерок Он длился 5 недель
21 Jan 2023, 23:31
136603/187723
4 minutes ago