Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Библиотека (думаю любая)
-
Привіт всім) Сьогодні стартує попереднє замовлення на iPhone 15 series! Ви можете замовити будь-який колір та обʼєм памʼяті! Хто хоче отримати новинку першим завітайте до нас в Wow! Mobile boutique, Polo park! Всім гарного дня!
-
Продається Hyundai sonata 2012 2.4 Відбудована Сефті Пробіг 225000 км Шкіряний салон Хороший стан 7200$ Торг біля капоту Знаходиться в м. Стейнбах
-
Дорогие евреи этого чата и нам сочувствующие! С Новым годом! Пусть он будет сладкий как мед! И пусть уже Добро победит.
-
Добрий день✨ Як Юлічка вже написала вище Сьогодні стартує попереднє замовлення на всю серію IPhone 15!) Знаю що вже дехто мене питав, тому чекаю всіх у Kildonan Place у Wow! Mobile boutique. Гарного дня💫
-
Доброго дня! Чи є у Вінніпезі україно , російсько мовний співробітник Bell MTS? Дякую
-
Я роздрукував, знайшов басейн біля мене і звернувся туди. Там і пластикову картку зробили на рік
-
Розклад чого ? Груп за навичками ? Бо в Україні був просто бардак, то 5-6 в різному темпі на доріжці то ще щось 🙊
-
Треба шукати великий басейн, бо 25 метрів не айс для дорослого плавання
-
Влітку багато з малюками, але там розклад, можливо підібрати час і нормально позайматися
-
І що там, багато людей плюхкається чи можливо нормально позайматися плаванням ?
-
Якщо максимум 3 людини навіть то ще гуд. В Україні з 50 метрами взагалі на пальцях перелік
-
Такий розклад у моєму
-
Там вказав Main, 510 мабуть
-
В де саме подавали заявку?
-
А у чому різниця між замовленням у вас та напряму у Apple?
-
Добрий день) маю запитання) Хто летів із тваринками( кіт) до Канади? Які потрібні документи? На що більш увагу звертають? Можливо хтось користувався компанією( LOT polish airline) які в них вимого до перевезення тварин)?
-
www.azoresfurniture.ca/ www.cbc.ca/news/canada/manitoba/palliser-furniture-expanding-operations-1.6407901
-
www.hydro.mb.ca/accounts_and_services/reading_electricity_meter/
-
Добрый день! Расскажите, пожалуйста, что за субсидия на спортзалы? Заранее спасибо!
21 Jan 2023, 23:31
136655/187824
17 minutes ago