Winnipeg for Ukrainians - chat
-
t.me/+H4lY6MfwUwk3NjZi
-
Опять еда и опять в 10 вечера😅😅😅
-
Маркетинговий хід😉😉😉🤣🤣🤣
-
Пойду водички попью 🤣🤣🤣
-
Також задаю собі це питання 😂😂😂
-
А мне теперь как уснуть?🤣🤣🤣
-
Доброго вечора! Так, можете через сімейного, але це буде не скоро. А можете прийти в найближчу Walk in clinic показати свої препарати, довідки и сказати що залишилося небагато інсуліну. Вам його випишуть, але обов‘язково просіть направлення до діабетолога, бо волк ін виписують одноразово. Також рекомендую оформити страхування Pharmacare, воно вам буде покривати вартість інсуліну та сенсорів Лібре. Можете прямо в гуглі знайти їх адресу, їх офіс знаходиться в одній будівлі з Manitoba Health.
-
Распишите подробно. Многие спрашивали просто
-
А, ок. У вас диабет? Вам покрывают инсулин и помпу?
-
Так ви просто пишите там свій дохід за попередні роки, навіть якщо ви отримували його не в Канаді, так само як і на кліматичні коли оформлюєш
-
Спрашиваю потому , что там нужно декларации налоговые за прошлые годы показать.
-
Так
-
Вы оформляли pharmacare? Вы по cuaet приехали?
-
Добрый вечер, такой вопрос мне скоро будет 16, хочу сдать на права, мне нужно идти сразу в MPI или есть программа в школе? Может кто сталкивался, спасибо
-
Ні, дітям без Pharmacare інсулін за гроші
-
Оформлюєте страхування Pharmacare, вам призначають дилактбл який ви маєте сплатити, зазвичай це 100$, але може бути і більше, залежить від попереднього прибутку. Все що вище дидактбла, то покриває страхування.
-
Понятно. Спасибо. Детям покрывает и без pharmacare вроде. А вот про взрослых я не слышала. Поэтому удивилась. Спасибо, что поделились
-
Діабет має мій 10-річний син, але з приводу цього страхування мені підказала дівчина, її чоловік має діабет та їм також покриває інсулін та сенсори. Помпи у нас немає, син колить ручками
-
Да, я понимаю. Меня конкретно интересует ситуация с диабетом
-
Там на сайте pharmacare есть ссылка на анкету о доходах для новоприбывших. Заполняешь просто свои данные о доходах за 2021 или 2022 годы и готово.
21 Jan 2023, 23:31
136984/187356
about 2 hours ago