Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт всім. Пропоную вашій увазі допомогу зі схуднненням,набором м'язової ваги,підвищенням силових показників. Складаю раціони харчування,програми тренувань,та індивідуальне ведення. Працюю онлайн. Коротко про себе : Сертифікований тренер із 9ти річним досвідом, із 2тис+ задоволених клієнтів. КМС із пауерліфтингу,саме той тренер за плечима котрого тонни спаленого жиру клієнтів. Без рожевих окулярів,коротко,ясно,простою мовою про складні здавалося б речі. Моє головне правило - максимально можливий результат за мінімально можливі терміни,без шкоди здоров'ю. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
У вас нет на работе бенефитов? Очень полезная вещь, особенно на такие услуги
-
МИ ПЕРЕЇХАЛИ У ТЕЛЕГРАМ t.me/HOOKAH_RENTAL_WINNIPEG 💨ОРЕНДА КАЛЬЯНІВ ВІННІПЕГ💨 🔥Оренда кальянів на добу 🤩Великий асортимент сумішей для кальяну від найвідоміших брендів, таких як Darkside, Tangiers, Element, Serbetli, Al Fakher та безтютюнові суміші. 🤯 Комплект оренди включає в себе: кальян, 2 суміші для кальяну на ваш вибір, кокосові вуглі 10шт., пластикові мундштуки 10шт., щипці для вуглів, калауд для вуглів, електрична плита для нагріву вуглів та бокс для зручного транспортування. 💥 С понеділка по четвер ціна за оренду кальяну лише 25$. МИ ПЕРЕЇХАЛИ У ТЕЛЕГРАМ t.me/HOOKAH_RENTAL_WINNIPEG
-
Distribution centre
-
Расскажите подробней про страховки если не тяжело( и стоматология особенно интересна). Вроде как в Альберте дают бенефиты на год по стоматологии ребятам приехавшим по кует
-
Спасибо
-
Да я понимаю и спрашиваю. Я сейчас выбираю куда ехать и Виннипег выглядит привлекательно ( работаю в геймдеве и студии есть/открывают у вас)