Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка. Можна отримати грошову допомогу на один і той самий банківський аккаунт двічі, але звісно з іншим ворк пермітом?
-
Супер, дякую)
-
Я думаю да, по крайней мере деньги своей жены и ребенка я получил на свой счет
-
Я отримав раніше, а от прилетить мій тато скоро і можу я отримати його допомогу на свій рахунок?
-
Когда семья получает эти деньги, она так и делает, получает деньги всех членов семьи на один счет, например главы семьи
-
Зрозумів)
-
Изначально кстати, много мошенников было, предлагали помощь в оформлении заявления на эту помощь, но указывали свой счет)))
-
Вітаю! Хто знає, чи без проблем можна зняти кошти з канадської картки в Європі? Чи буде великий %?
-
Народ, скажіть плз, можливо у когось був досвід оформлення заяви на згоду батька/матері на зняття дитини з реєстрації у Посольстві України в Канаді? Скажіть, будь ласка, чи треба особисто бути присутнім, щоб легалізувати цей документ, чи можливо це зробити через якихось агентів, кур‘єрів. Дякую
-
У нас тут аттракцион невиданной щедрости помимо домашнего интернета. Если до 1 числа подключаете номер у Fido или Rogers, вам дают выбрать любой аксессуар на $50 и device protection на месяц
-
Это зависит от вашего канадского банка. Прочитайте условия вашей конкретной карты. Обычно это 4-8 долларов за операцию снятия в "чужом" банкомате. Плюс около 2.5-3 % от официального курса на день снятия Плюс снятие наличных с кредитки считается cash advance, то есть на эту сумму сразу начнет начисляться кредитный процент пока вы не погасите эту сумму в вашем банке
-
Добрый день ищу жилье район гран парк . студию / 1bedroom , Или подселение в 2 bedroom. Жить будут Мама с ребенком (15лет). Нужно на 1 октября. Спасибо.
-
Можно с дии взять Оно подходит
-
Усим привіт. Шукаю 2 bedroom apartment ось в цих районах. Буду вдячна за інформацію.
-
Добридень. Будь ласка, підкажіть, куди звертатися, якщо на телефон надходять не всі повідомлення. Мій оператор Rogers, повідомлення не надходять з Bell, але вибірково, з деяких номерів Bell приходять.
-
У вас так?
-
У мене в точках доступу мій оператор
-
Здравствуйте! Что бы вы взяли обязательно с собой,если бы сейчас выезжали?)
-
Деньги и терпение
-
Всім привіт 🙋♂️ з 15 жовтня буде вільна квартира 1 спальня + ден, будинок за адресою 28 Arden avenue. Дітсадок в 30 метрах, 5 хвилин школа, рядом парк та Торгівельний центр. Ціна 1150 + електроенергія. Паркінг на вулиці вже включений в ціну
21 Jan 2023, 23:31
138346/188078
3 minutes ago