Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Но мне кажется хоть одного гражданина Канады то можно найти
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/child-passport.html
-
Можно заполнить декларацию у нотариуса. Там в описании процедуры все подробно описано как делать
-
Малюку ? Якщо батьки тут взагалі нікого не знають, що роблять в такому разі ?
-
А що він гарантує?
-
Ну тут уже каждый сам по ситуации смотрит. У меня была подруга, которую я знаю 20 лет) повезло
-
Такие правила в Канаде. Первый паспорт оформляется с гарантом.
-
Тяжело такого найти если учитывать что он должен знать родителей не меньше 2 лет.
-
Там надо выбрать сначала каким способом вы будете оформлять и как быстро по срокам и потом выйдет на страницу с анкетой
-
Не зовсім зрозумів, що означає можна знайти, якщо наприклад батьки взагалі тут нікого не знають, навіть українців 🤔 Там вище посилання переглянув, але самої форми не бачу. Яка роль цього гаранта, відповідальність ?
-
Тут не надо понимать. Просто такой закон. Кто не хочет так делать, не оформляет паспорт
-
If you can’t find a guarantor You must complete the Statutory Declaration in Lieu of Guarantor form find someone who can administer an oath to swear to and sign the form ◦ This person doesn’t need to know you personally. ◦ If you’re in Canada, this can be a ▪ notary public ▪ justice of the peace ▪ commissioner for oaths
-
Ми зараз в подібній ситуації, роз'яснили нам що можна двох не канадців, але ці люди повинні знати англійську так як їм прийдеться відповідати на запитання коли до них зателефонують.
-
Вот здесь есть пункт - если вы не можете найти гаранта
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/travel-documents-references-guarantors.html#no-guarantor
-
Чому ви думаєте що дитина має отримати канадський паспорт?
-
До сих пір не зрозумів, яке це має значення з точки зору тих, хто це вимагає 🤔
-
Что он лично знает этих людей , которые на паспорт подаются
-
Чесно кажучи не в тому питання 🙊 Вони ж це ж навіщось вимагають, хочу зрозуміти. Бо поки що не бачу змісту.
-
Потом уже второй раз когда обновляешь паспорт, то не нужны гаранты
21 Jan 2023, 23:31
138814/186831
about 3 hours ago