Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А чего все говорят что в Альберта зп больше?)) Сколько там получают люди?))
-
Доброго вечера, Ірино. Не хвилюйсь, по прибутті в аеропорт підійдіть до стійки, прикрашеної соняшниками. Там є телефон та номер волонтерів. Навіть якщо нікого не буде поруч, Ви зателефонуєте за вказаним номером, повідомите кількість людей (тварин, якщо є😉). За Вами приїде авто.
-
Нет разницы. После смена адреса нужно переделывать
-
Ми летіли через Торонто, все вирішили за хвилин 40. Буває є черги, а буває немає. У вас вже куплений квиток? То ви ж вже нічого змінити не зможете. Пробуйте і хай вам повезе. А як ні - то мають вам надати наступний рейс, щоб долетіти
-
Страховка зависит от машины а не прав. В день покупки машины делаете на неё страховку в том же mpi. Если машина новая от дилера то у вас есть неделя сделать страховку
-
Это обычные права с которыми можно ездить. Просто берет время получить карточку. На бумажке стоит expiration date. Если где то за неделю до этой даты еще не будет карточки то зайдите в mpi
-
Дивіться на те, яка у вас мета, бо: - зп соразмірна цінам у будь-якій провінції - вище платять = дорожче життя. Якщо ви маєте бажання і можливість ходити по фудбанках, ганяти за дешевими наборами їжі - то буде на чому економити, і тоді вища зп наче актуальна. Плюс робота - дехто переїздить, бо знайшли роботу в іншій провінції, втрачають при цьому бали, але їдуть через роботу. - PR - якщо це мета, подивіться які програми у провінціях, з вашим рівнем знання мови, віком, спеціальністю тощо - фінансова подушка на перший час - чим дорожче провінція, тим більше ризик і більше треба своєї "соломки" - сім*я, діти - є чи немає, їх теж всіх треба в садочки-школи-роботи - ну і погода, пейзаж за вікном тощо - чи взагалі вас це турбує чи не дуже. От з цими важелями і обирайте. А так скрізь цікаво, незвично, нове, треба працювати і т.д. Як тут шкодувати? я ще ніде в Канаді не була крім Вінніпегу і Гімлі:) не можу порівнювати. То життя покаже
-
О каких временных правах вы говорите? Вы про ту бумажку что вам выдали в mpi до получения карточки по почте?
-
А что за акция, как найти о ней информацию?