Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Підскажіть будь ласка, віза в дружини зроблена в дівочий паспорт , розписалися і паспорт вже на мойому прізвищі , будуть якісь питання в Канаді ? Дякую за розуміння)
-
У деяких кредитних карт номер на самої карті, і номер для платежів не однакові. Скоріш за все номер для платежу також буде 16 цифр, але відрізняється. Цей номер написн на платежному листі що кредитна компанія вам надсилає в кінці місяця. Якщо ви маєте рахунок в тому ж банку, ви можете спробувати те що Діма запропонував вище - transfer money between your checking account and credit card.
-
Ой сорі, потрібно внизу вибрати move money, transfer between accounts from (debit) to (credit), сума, once, дата сьогодні.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Pay bills -- Add payee -- Type VISA ( or Mastercard) я не знаю яку карту ви зробили. Знайдіть VISA Scotia ( чи іншу картку, з точною назвою карти). Якщо нічого не знаходить по VISA, то почнить пошук з Scotia... Коли знайшли правильну карту - воно запитає платіжний номер вашої карти. *У деяких банків (я не знаю як в Scotia), якщо карта і рахунок їхні - можна просто зробити звичайний трансфер з checking account to credit card.
-
Мало компаний будут рассматривать кандидата из другой провинции, если есть другие, местные, кандидаты. Плюс многие люди бездумно подаются, думая, что работа будет удаленно. Пишите cover letter или в самой шапке резюме уточняйте, что либо «готов к переезду», либо «переезжаю такого-то такого-то числа, ищу работу там заранее»
-
Из Канады? Или из другой страны? Если из Канады - отправить резюме и ждать звонка
-
Можна залишити
-
Здравствуйте . Скажите если менять Роджерс на фидо то меняют номер телефона или можно оставить старый ?