Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я бы сказал зона от Portage по Mountain Ave
-
Это район больших магазинов, о каком crime идёт речь?)))
-
А что не так с севером города?
-
доброго ранку! Ми з донькою (12 років) отримали візи та плануємо летіти з донькою з Варшави до Канади, скажіть, будь ласка, дозвіл батька ( він теж зараз в Польщі) потрібно робити? якщо так то в польського нотаріуса чи в краще в консульстві України. Чи вистачить дозволу підписаного і свідком ( форма Recommended Consert letter for children travelling abroad)дякую
-
Разрешение от одного из родителей нужно для вывоза ребенка другим родителем из Украины. Ваш ребенок уже не в Украине. Требовать разрешение никто не будет.
-
День тому вже було таке запитання, потрібно обов'язково для Канади, скористайтесь пошуком в чаті.
-
Добрий ранок) де можна знайти інформацію чи роз'яснення по такій ситуації - оформила візи нам з сином (7 років) але на момент подачі та вклейки візи в малого не було закордонного паспорта (подавала по свідоцтву про народження), обидві візи вклеєні в мій паспорт. По прильоту я маю показувати його закордонний паспорт? Чи треба раніше вклеїти його візу до його паспорта? Як діяти і що робити?
-
Это во всех североамериканских городах центр города хуже, чем окраины.
-
Пожалуйста, если не знаете не говорите. Есть прекрасные районы на севере города, и на левом берегу Рэд ривер и на правом. А еще лучше, съездите "на экскурсию" в East St.Paul, и Вы убедитесь, что там за район и какие там люди. "Шоб я так жил!!"