Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А что не так с севером города?
-
доброго ранку! Ми з донькою (12 років) отримали візи та плануємо летіти з донькою з Варшави до Канади, скажіть, будь ласка, дозвіл батька ( він теж зараз в Польщі) потрібно робити? якщо так то в польського нотаріуса чи в краще в консульстві України. Чи вистачить дозволу підписаного і свідком ( форма Recommended Consert letter for children travelling abroad)дякую
-
Разрешение от одного из родителей нужно для вывоза ребенка другим родителем из Украины. Ваш ребенок уже не в Украине. Требовать разрешение никто не будет.
-
День тому вже було таке запитання, потрібно обов'язково для Канади, скористайтесь пошуком в чаті.
-
Добрий ранок) де можна знайти інформацію чи роз'яснення по такій ситуації - оформила візи нам з сином (7 років) але на момент подачі та вклейки візи в малого не було закордонного паспорта (подавала по свідоцтву про народження), обидві візи вклеєні в мій паспорт. По прильоту я маю показувати його закордонний паспорт? Чи треба раніше вклеїти його візу до його паспорта? Як діяти і що робити?
-
Это во всех североамериканских городах центр города хуже, чем окраины.
-
Пожалуйста, если не знаете не говорите. Есть прекрасные районы на севере города, и на левом берегу Рэд ривер и на правом. А еще лучше, съездите "на экскурсию" в East St.Paul, и Вы убедитесь, что там за район и какие там люди. "Шоб я так жил!!"
-
Всім привіт. потрібна допомога! закінчується договір оренди на житло. хто живе біля Поло парку відносно недалеко до цієї території (1740 Ellice avenue). їжджу на роботу на велосипеді або на автобусі. розгляну всі варіанти. потрібно недороге житло в районі шести соток +-$ на місяць хто може підказати кімнату або base манд. Буду вдячний 👍
-
Добрий ранок, чи є тут вчителі, які вже влаштувалися на роботу, відгукнувся в приват, потрібна ваша допомога
-
Краще дізнатись на 100% , щоб не вийшло так що вас розвернути в аеропорту, буде неприємно.
-
В случае попытки подделки данного документа и обращения отца в Канаду то ждут последствия