Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый день,может кто то сталкивался,подключили автоплатеж в гидро,дата первого авто списания была 6 октября,но деньги почему то не списали,хотя и письмо от гидро пришло,что следующий платеж будет авто
-
А у вас і перший платіж авто вони самі списали?
-
Так в тому то і річ,що кошти повинні були знятися вчора,а ні вчора ні сьогодні нічого не відбувається,думаю може треба самому оплатити,не знаю що робити
-
Побалаболить любит по моему кто-то другой)) 🤡 Я в Виннипеге, там же живу и работаю. Все нормально. Игорь тоже вижу любит. На фирме у нас ни одного Игоря не было и нет. Слухами земля полнится. Еще один повод понять что не зря свалил с этого комьюнити. Счастливо оставаться 😂
-
Дякую)
-
Смачного вечора! Сьогодні промо для своїх. До будь-якого замовлення суші на суму від 50 cad додаємо рол Salmon Paradise у подарунок!!! Замовляти можна на сайті sushipoint.ca або ДорДаш, Скіп, Убер ітс. Доставка першого замовлення з ДорДаш безкоштовна! Скіп доставляє трошки далі ніж ДорДаш. Убер ітс доставляє на 8 км, наприклад аж до Ліндон Вудс за 3,99 кад. Чекаємо на ваші замовлення по акції сьогодні з 16-00 до 18-00.
-
А яка компанія
-
Доброго вечора, підкажіть, може хто надає послуги евакуатора?
-
Всем доброго времени суток,продам новый односпальный матрас за 170 долларов,самовывоз,подробности в лс
-
Є купа інших банків, спробуйте інші, просто підходіть особисто у відділення і вас записуюють.