Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Так воно мені інфо покаже я це розумію, а чи витягну звідти пдф?
-
Є перукарі біля поло парку?
-
Доброго дня, шукаємо з чоловіком квартиру з 1 листопада, 1-2bed, бюджет до 1500. Зі своєю пралкою
-
На оцінку я і привіз
-
Попав в аварію, подався онлайн щоб зареєструвати зіткнення, на наступний день зателефонували дали номер мого claim Я відвіз автівку на ремонт но для того щоб розпочати ремонт потрібна відповідь від них, яку вони вже 3 неділю не дають
-
Страйк — це тимчасове колективне добровільне припинення роботи працівниками (невихід на роботу, невиконання своїх трудових обов'язків) підприємства, установи, організації (структурного підрозділу) з метою вирішення колективного трудового спору (конфлікту). Ще місяць точно працювати не будуть. Чекайте.
-
Можливо хтось порадить як можна звʼязатися з MPI? Вони бастують і навіть не відповідають на вказані номера на сайті
-
Доброго вечора. Відкриті вакансії у провінції Манітоба (різні міста) 🥗 Кухар, місто The Pas, $15/на годину + допомога з пошуком житла 🔩 Механік легкових автомобілів, Thompson, $25-30/год + signing bonus 5000$ ⚓️ Судновий механік, West Hawk, $22/годину 🚜 Механік сільськогосподарської техніки, м.Стейнбах, $20-30/год 🏗 Будівельник, оператор буд техніки, Winnipeg Beach, $18-22/год 🚜 Механік будівельної техніки, Winnipeg Beach, $30-40/год 👩💼 Фронтдеск Працівник, м. Вінніпег. $15.70/год 👨🌾 Помічник Фермера, м.Санфорт (околиця Вінніпегу) $17/год 🚙 Водії з посвідченням класу 3, міста Брендон та Бірдс хіл, $20-30/год 🥗 Кухар м.Пайлот Маунт, $16-17/год 🔩 Механік легкових авто, м.Вінніпег, $20-30/год 👉 Резюме та уточнюючі запитання, відправляйте, будь ласка за адресою [email protected] Вакансії у місті Вінніпег (обов’язково з досвідом): 🚙 Механіки ($24+) та кузовщики ($18-24), розмовна англійська + водійське посвідчення. Winnipeg, MB 🦷 Зубний технік. $15-25 Winnipeg, MB 🔨 Столяр. Розмовна англ. Власне авто та інструменти. $22-25 Winnipeg, MB 👷♂️ Асистент оператора бурової. Досвід 2 роки+. $23-28 Winnipeg, MB 👷 Верстатник. Англійська вище базової. $25-35, місто Rapid City, MB 👨🌾 Працівник на свиноферму, з досвідом ветеринара або освітою. Містечко Sidney. Надається кімната та авто, $20+ 👉 Резюме та уточнюючі запитання, відправляйте, будь ласка за адресою [email protected]
-
В пейсенд здається потрібно Канадський номер прив'язати тоді Канада з'явиться.
-
Дуже потрібні ці краплі,може в кого є і не потрібні,я куплю
-
Ещё можно через wise отправлять
-
Я уже больше года без проблем отправляю