Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я отправляю с канадской в любую страну,а в Канаду нельзя, только вестерн Юнион
-
Paysend
-
Не все лендлорды сдадут one bedroom трём людям, нужно спрашивать
-
Оплатить нужно до указанной в письме даты. Оплатить можно в любом autopac
-
У Любу страхову - там оплатить
-
Добрий день. Дуже цікавить така інформація. Прийшов час платити за свої права (щорічно) але платіж не проходить онлайн. Хто з таким зіштовхуються? На протязі якого часу ви оплачували свої права? І як це відбувалося? Дякую)
-
З великого компʼютера треба зайти в свій аккаунт і там десь буде так мені казали в CIBC відділі але в мобільному додатку такого немає
-
Опася, я і забув за це ) Спробую ☺️
-
Если очень упрощенно, просите нотариуса в Украине прислать вам на емейл пустой шаблон доверенности, заполняете и подписываете доверенность, идёте к местному украинскому нотариусу (например, Наталья Свечин), ставите печати, потом отправляете в украинское консульство на печати. После этого можете документ со всеми печатями отправлять в Украину
-
В течение первого месяца одним днем можно уволиться, после месяца и до года требуется предупреждать за неделю, после года - две недели
-
Доброго дня.Пропоную послуги з ремонту автомобіля.Заміна масла в двигуні. Заміна гальмівних дисків та колодок. Заміна ременя генератора Заміна генератора Заміна стартера Заміна охолоджуючої рідини Прокачка гальм Комп'ютерна діагностика А також ремонт ходової )))звертайтесь)ціни адекватні!))мій номер. - 204 952 36 91.Виконання роботи можливе навіть після 9 вечору))також можливий виїзд до вас)