Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня.Пропоную послуги з ремонту автомобіля.Заміна масла в двигуні. Заміна гальмівних дисків та колодок. Заміна ременя генератора Заміна генератора Заміна стартера Заміна охолоджуючої рідини Прокачка гальм Комп'ютерна діагностика А також ремонт ходової )))звертайтесь)ціни адекватні!))мій номер. - 204 952 36 91.Виконання роботи можливе навіть після 9 вечору))також можливий виїзд до вас)
-
ви можете зайти в CIBC онлайн банкінг не через застосунок, а через сайт, тоди обрати чекінг акаунт, manage account - void cheque , і тоді збережете собі його
-
Доброго дня.Пропоную послуги з ремонту автомобіля.Заміна масла в двигуні. Заміна гальмівних дисків та колодок. Заміна ременя генератора Заміна генератора Заміна стартера Заміна охолоджуючої рідини Прокачка гальм Комп'ютерна діагностика А також ремонт ходової )))звертайтесь)ціни адекватні!))мій номер. - 204 952 36 91.Виконання роботи можливе навіть після 9 вечору))також можливий виїзд до вас)
-
Хей друзі 🤗 💕KALUSH ORCHESTRA вже в Листопаді туром США та Канадою🇺🇸 20 міст, 20 незабутніх концертів, 20 енергійних шоу🔥 🇺🇦Хто прибув по програмі CUAET, у вас є можливість безкоштовно прийти на концерт! Пишіть на пошту [email protected] *Кількість обмежена! 🎟️Квитки bomond.com
-
-
То шо їздити не можно то зруміло. То що займа 10 хвилин також ясно. Але зараз проблеми і просто нема тих нещасних 65 баксів. То дитина захворіє то ще якась халепа. І права уходять на другий план. Мене цікавить саме момент що буде якщо не заплатити. Їх поновлять при сплаті. Чи треба буде здавати новий тест.
-
Добрий день) Запрошуємо дорослих та дітей на онлайн уроки з вокалу фортепіано та гітари Бажаючі звертайтесь в дірект💌
-
Поновлять без тесту