Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я после покупки платил 10 месяцев по 140, а теперь плачу 250. Потому что до этого я платил не за полный год, а сейчас за полный
-
Наїпалово це називається.
-
Hey
-
Добрий вечір. А хто чув коли mpi закінчить страйк? Забронювала тест knowledge driving test ще на кінець серпня. Пише,що можна здати лише в двох локаціях у Вінніпезі,але без запису. Проблема в тому,що живу за 100 км від Вінніпега. Не знаю яка ситуація з живою чергою і коли краще їхати...
-
Доброго вечора! З 18/06/23 року здається 1 кімнатна квартира за адресою : 708 Kildare Ave.E, Транскона. Менеджер володіє російською та українською мовами. Бізнес тайм : з 8 до 17:00. Тел. 1(431) 778-7708. Прохання в директ в телеграм не писати. Звертатись тільки за вказаним вище номером. Фото не надаю. Вартість 950 сад, без світла. Парковка 23 сад. Інтернет під'єднуєте самостійно. Опалення та вода включені. Для попереднього огляду звертайтесь за вказаним вище номером щоб призначити зустріч.
-
У Вас теоретичний тест на 5 клас, вірно? Зараз прийом тестів проходить більш ефективно в плані часу, на людину більше не виділяється 30 хв, а все відбувається по готовності. Приїзжайте в будень день, зранку, і все встигнете. Головне, щоб послуга тесту у Вас була придбана і весіла в акаунті.
-
З 1грудня здається 1bedroom, саблет до квітня. Біля Kildonan Place. В місяць 1644$ + hydro (±40$). Є парковка, бізнес центр та спортзал. За деталями в приват
-
Привет, будем ехать в Виннипег с Украины(жена с мамой и ребёнок) собираемся переводить некоторые документы(свидетельство о рождении ребёнка, свидетельство о браке, разрешение мужа на вывоз ребёнка) подскажите может ещё что то нужно перевести? Дипломы и загранники 2х язычные, их переводить ненадо
-
В сервисах дилеров можно записаться на выходные, Toyota, Ford, Nissan и тд
-
Можливо це менеджер такий не компетентний був, знайшов любу голубу відмазку і радий що ви пішли)