Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привет, будем ехать в Виннипег с Украины(жена с мамой и ребёнок) собираемся переводить некоторые документы(свидетельство о рождении ребёнка, свидетельство о браке, разрешение мужа на вывоз ребёнка) подскажите может ещё что то нужно перевести? Дипломы и загранники 2х язычные, их переводить ненадо
-
В сервисах дилеров можно записаться на выходные, Toyota, Ford, Nissan и тд
-
Можливо це менеджер такий не компетентний був, знайшов любу голубу відмазку і радий що ви пішли)
-
Попробуйте Midas, они работают в субботу, думаю они такое должны делать
-
Дебет
-
Я кожного місяця оплочую Фідо карткою віза все ок, проблем не було жодного разу.
-
Черга в приміщені, в торговому центрі цей офіс. Два тижні тому дружина здавалася теорію на 5 клас, чекала 15 хв. Я в той же день здавав медікал екзам, ввечері чекав 10 хв. Можливо зараз займе більше часу, оскільки більше людей знає цю можливість хоча не факт🤷♂️ Але послуга працює. Вже чекаємо пластик, тимчасові права на руках.
-
В мене 2, першу відкрила чисто для допомоги в першому ж відділенні, а другу заради кредитки, через півроку зробила кредитку з першого банка, і там дали вже більший ліміт, бо була робота і вчасно платила всі біли. Якщо будете відкривати 2, то робіть одну візу а іншу мастеркард, ні в якому випадку не робіть 2 візи, бо їх тут не завжди приймають, типу в файдо не можна візою оплатити білл з дебетки чи розрахуватися в костко. Це сугубо мої спостереження та досвід.
-
🤷♂️