Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подскажите, пожалуйста, кто владеет информацией. Знаке к ли адреса автопака, где работают наши? Помню, что как-то было, но не могу найти
-
Привіт усім🤚🏻 ЗДАМ квартиру у саблет. 3 1 Листопала 📍North Kildonan area One bedroom БЕЗ тварин! Ціна 899$ + світло(20-28$)+ паркомісце за потреби 40$
-
У нас в квартире было так, что я вводила первые показания счетчика, потом они сами отслеживали и присылали счета, но раз в 2-3 месяца просят прислать текущие показания
-
Всім привіт, гайз✨ Для всіх хто зараз з Chatr, вчора зʼявились нові плани для тих хто хоче перейти на іншого провайдера, БЕЗ ПЛАТИ ЗА ПЕРЕПІДКЛЮЧЕННЯ $50 - 40GB 🔥$42 - 30GB $35 - 4GB На Chart ви платите більше, за меншу кількість інтернету) Мене звати Алла Я працюю у Kildonan Place у Wow! mobile boutique Якщо є якісь питання з цього приводу, пишіть) Гарного всім дня🙌 Також якщо ви чекаєте Black Friday, щоб порадувати себе або близьких новим телефоном, за приємною ціною, ми вже почали записувати людей, щоб ви точно змогли потрапити до нас у зручний для вас час) Пишіть мені у приватні повідомлення) ☺️
-
Грустно
-
Доброго дня, чи десь у Вініпегу продають Heets зі смаками?
-
Шукаю житло на підселення з кимось Вінніпег, хлопець 23 роки (1 кімната 1 людина)
-
Доброго дня! Хочу купить пылесос Dyson на официальном сайте с рассрочкой AFFIRM. Ранее ничего в кредит здесь не брала. Скажите, безопасно ли это или есть ли какие-нибудь подводные ками? Спасибо!