Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Сорі, не дописала, на вулицю - на зиму перекрити
-
І друге питання - хтось знає, +/- де в будинку перекрити воду?😅
-
Всім привіт) Хтось знає, чи багато взагалі дітей ходить на Хеллоуїн по будинках? Ми накупили цукерок, але переймаємося, чи не замало. І скільки цукерок в торбинки класти? В сенсі багато, чи чисто символічно жменьку покласти? Минулого року жили в квартирі, то взагалі не було дітей, а цього року в будинку, то цікаво, чи чекати на гостей чи ні
-
Добрий підскажіть будь ласка, як надіслати з Td банк на Приват, або Моно.
-
Привіт, друзі Новачки, яким потрібен Інтернет, і люди, які співпрацюють з Bell Mts і платять багато за домашній Інтернет/Wi-Fi Я можу допомогти вам заощадити гроші Можу запропонувати швидкісний інтернет від $50 Перші 2 місяці безкоштовно Безкоштовна установка Активація оплачується мною Телефонуйте або пишіть мені в будь-який час Я можу підключити вас до Інтернету в той же день і заощадити вам багато грошей
-
Иногда несколько часов может занимать, особенно если сумма большая. Не переживайте, подождите еще пару часов и потом наберете банк, если еще не придет. У меня много раз так было
-
А я поправляю, что вам не в посольство нужно...
-
Sportchek, marks, Canadian tire, winners, Marshall's, amazon
-
Для изготовления нового паспорта нужно записываться в консульство
-
Outlet mall , в волмарте есть , но там качество может быть не очень
-
Где купить зимние ботинки, везде весенние и осенние
-
Спасибо, будем пробовать
-
У меня было такая же ситуация, я покупал велосипед и из 4 етрансферов продавцу 2 пришло а два нет