Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Кредит в банке легче дадут при условии работы в Канаде от 4 месяцев, зп 17+ и тд
-
Я не давала это сообщение, это не я 🥴
-
У будівельну компанію Iris Construction Management шукаємо універсальних працівників з досвідом роботи на будівництві (4 вакансії): каркасне будівництво, гіпсокартон, плитка, фінішні роботи та т.п. Пропонуємо full-time, з/п від 23 дол/год (в залежності від досвіду та фаху). Компанія надає стабільну роботу протягом всього року, медичні бенефіти. Сайт компанії за лінком irisconstruction.ca/ Резюме надсилайте на e-mail [email protected] та [email protected] Англійська мова вважається перевагою
-
Просто кредит или кредит на электронику, автомобиль?
-
Бачила таку інформацію Зберегла Деталей не знаю 🤷♀️
-
Всім привіт, шукаю роботу, проживаю у Вінніпезі, ще у готелі, приїхала 6 жовтня з чоловіком, дітей немає, мені 21 рік, буду дуже вдячна за допомогу, цікавлять будь які вакансії, full-time чи part-time, англійська рівень A-2.
-
Добрый день, подскажите кто работает из наших в банке RBC или CIBC?
-
Сын приехал не совершеннолетний на тер торию Канады с маленьким сроком паспорта и ворк пермита, сейчас продлили паспорт и ему исполнилось 18 подали в IRCC на продление пермита и визы просят найти сервис центр сделать фото и отпечатки и выслать в IRCC
-
Для получения work permit нужно подать заявку на сайте Canada.ca, без сдачи отпечатков пальцев (биометрии)
-
Давайте с начала
-
Биометрию нужно сдавать для получения визы
-
У сына закончился срок ворк пермита
-
Для чего вы хотите отпечатки сдавать?
-
Добрий день! Скажiть будласка чи тут у Віннипезі біометрію знають платно?