Winnipeg for Ukrainians - chat
-
З 1 грудня Здається в суборенду квартира пентхаус двох бендурна. Ціна 1559.00+ гідро( в районі 40дол) Квартира знаходиться в рой оні Polo Park -Portage Ave 1790 Великі дві спальні, одна вана кімната. В квартирі два туалети. Велика тераса Біля будинку є відразу школа. За подробицями в приват.
-
Гарден сіті, тихо, спокійно, не дорого, чув що є школи з Українськими програмами
-
Здається 1 bedroom у саблет з 1 грудня, за адресою 10 El TassiDr. Поряд з будинком є автобусна зупинка, магазини Costco, Walmart, Canadian Tire, ТЦ Kildonan Place і багато інших магазинів, школа, дитячі майданчики. До орендної плати входить тепло та вода. Пральна та сушильна машина в квартирі.Ціна 1644 $ + електроенергія (±40$). В будинку є спорт зала та бізнес центр. Pet friendly. Парковка як у дворі так і підземна.
-
18 месяцев в Канаде? Работали всё это время кто-то из супругов?
-
Ви знаєте куди дзвонити ?
-
Друзі хто пішов в відпустку через холодну погоду, або був в минулому році …чи можна підпрацьовувати на убер наприклад ?
-
Доброго дня, в кого була така ситуація подалась на кліматичні , ще в липні. На себе та чоловіка. І досі ніяких рішень немає. Це відмова чи що ?
-
Дякую, буду пробувати дзвонити 📞
-
Безумовно треба дзвонити. Мали таку саму ситуацію. Подзвонили, і по телефону вирішили всі питання.
-
Дякую вам гарно ))
-
1-800-959-8281 додзвонилася дуже швидко.
-
Можете підказати на який номер телефонували ?
-
Хай щастить!! Я дзвонила 2 рази і обидва були дуже терплячі жіночки. Розмовляли чітко і повторювали все стільки разів, скільки потрібно, щоб я змогла зрозуміти. Все вирішили тільки по телефону.
-
Щасти!