Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ні, ви інвестуєте в криптовалюту
-
Біжу
-
Пишіть мені приватно для отримання додаткової інформації
-
Ніяк
-
Привіт, доброго дня всім. Тепер ви можете інвестувати 50 доларів і заробити 500 доларів за 24 години. запитай мене як?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Ще раз, читайте офіційні джерела- Canada.ca
-
Умови по візі CUAET і туристичній можуть відрізнятися.
-
Не вірте нікому, навіть мені, все перевіряйте у офіційних джерелах. Основним для вас буде Canada.ca
-
Можно самим попытаться уменьшить, позвонив по указанному там номеру, они данные запишут и сделают вам appointment на телефонный звонок примерно через 2 месяца. Можете также глянуть Radar Rodney, это агентство, помогающие оспорить/уменьшить сумму штрафа.
-
Звідки інформація про 180 днів?
-
Якщо офіцер що оформляє документ буде вважати що є якісь причини не надавати вам ворк перміт, то його просто не дадуть.
-
Все стандартно як у всіх. Віза дає право перетину кордону і залишатися на території Канади протягом 90 днів. Ворк перміт це основний документ, який діють на 3 роки або менше, якщо дія паспорту закінчується раніше і цей документ дає вам право проживати і працювати на території Канади протягом строку його дії.
-