Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ми теж переїхали з Торонто і повірте це 2 різні світи, але слід розставити пріоритети, там наприклад ми знімали галімий рентал за 2300, а тут класну квартиру за 1500, на бензин тут витрачаємо меньше, паркінг дешевше в 2 рази, а зарплата така сама. Піар в Торонто отримати від дуже важко до нереально, а тут цілком реально. Але роботу тут дійсно важкувато знайти бо місто меньше в 5 разів, але знову ж таки, дивлячись яку і яка в вас англійська. Якось так.
-
Unique Bunny
-
Доброй ночи всем!) Вопрос с девушкам !❤️ Красавицы, подскажите пожалуйста, может кто знает, магазин с корейской косметикой ? Не могу вообще ничего найти 😭😭😭
-
Будь ласка ❤️ 😂
-
Девушка, я вам клянусь вы самая лучшая🤣 Просто моя спасительница. Спасибо большое при большое !!!!❤️❤️
-
Какая у вас красивая выделяющая аватарка)
-
Тут його просто отримаєш, на відміну від Торонто
-
Швидко піару не буде. Тим паче в вас буде -100 балів за роботу в іншій провінції. Отримання піару почнеться після 6 місяців роботи на фірму зареєстровану в Манітобі, і цей процес може зайняти і до 2 років, може бути скоріше. Залежить від вашого кейсу та набраних балів. Швидко піар тут не отримаєш
-
Плюс ж дві програми для українців. Якщо ви пройдете по SWM що зобовʼяже вас працювати на роботодавця аж до отримання піару. То гроші показувати не треба. Якщо по SWO то треба буде показати 11500 на рахунку.
-
Так що не розраховуйте на те що буде швидко. Це процес. І часто він залежить ще і від імміграційного офіцера як на провінційному так і на федеральному етапі. Я не дивлячись на те що в мене було 890 балів з 1000, і те що мене з пулу вибрали за тиждень, чекаю вже більше двох місяців на номінацію, деякі і по пʼять чекають, а потім ще заповнювати і проходити федеральний етап
-
Це повинна бути фул тайм робота. Закладіть ще час на пошук фул тайму. Швидко тільки котята родяться. Треба було думати з самого початку про це. А зараз буде -100 балів. Але якщо захочете то піар отримаєте. Але закладайте пошук роботи в час і т.д. Може бути 2+ роки. В мене знайомі зараз отримали, вони все робили моментально, знайди роботу, відпрацювали, були високі бали, добрий кейс, все зайняло 1 рік та 5 місяців. +2 -3 місяці поки пластик прийде, вони чекають
-
То є закладай 2+ роки. Це реалістично
-
Просто зрозумійте що є мрії, а є реальність. Реальність така що це не швидкий процес навіть в Мантобі. Закладайте 2+ роки, але намагайтеся зробити це швидше. Якщо все ідеально буде як в моїх знайомих, то з моменту як знайдете роботу фул тайм іпочнете робити, за півтора роки якщо повезе то буде піар
-
Всё, теперь поняла, спасибо, а то я уже успела перепугаться
-
Есть сайт там можно проверить есть ли у фириы регистраиця в манитобе, погугли
-
Главное что бы дополнительная регистрация была в манитобе. У меня у компании главный офис в торонто, и работает она во всех провинциях, но главное что бы ты раьотал в манитобе и не разьезжал никуда
-
Фирма, зарегистрированная в Манитобе - имеется в виду, была создана в Манитобе или существует в Манитобе, но не только в ней?
-
По ключевым словам идите. Найдете ответ на любой вопрос
-
На все вопросы по иммиграции отвечено тут -t.me/uccmb
-
Підкажіть будь ласка, де можна купити плоди обліпихи?
21 Jan 2023, 23:31
141049/187611
about 3 hours ago