Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт! Хочу запропонувати вам свої послуги масажу Всього роблю 2 види ( спортивний та розслабляючий) всього лиш за 40 доларів! 1 сеанс триває від 1 години до 2 Можу приїхати до вас додому, або прийняти у себе в дома, на ціну це не впливає. Але є одна проблема, стола для масажу поки немає, але в найближчий час появиться. Пройшов 2 навчальні курси по масажу в хороших професіоналів, при потребі можу скинути сертифікат.
-
5L отримаєте відразу після іспиту knowledge test (на шматку папіру) Пластів прийде через 2-6 тижнів на пошту Iздити під наглядом можна/варто починати відразу після цього. Road test можна складатиме раніше ніж через 9 місяців. Тоді отримаєте 5I, й можете їздити самостійно
-
Підкажіть, ось я отримав 5L два місяці тому, але поки не планую купувати авто та вчитися їздити на авто друзів 😂. Можливо здати road test наприклад через півтора роки? 😊
-
Ще про що мова 🤔 ?
-
Знаю людей що здавали через 5 років. Але стаж (та меріти) нараховуються від момента отримання 5L
-
Школу можна вказати з України, якщо дитині менше 12, то взагалі простіше візитор рекорд отримати
-
Вже 4 тижні тиша, зараз через страйк немає таких термінів
-
Temu, типу аліексперес на мінімалках
-
Я з його школи представила документ, що він там навчається. Це я на старшого заповнювала йому 18 років, він у 12 класі. Зараз почну за молодшого заповнювати, йому 10 .
-
Були часи коли на Алі купони 5/25 можна було без банів безлімітно обналити 😢 Не той вже Алік не той
-
Народ, добрий вечір! Скажіть, будь ласка, на федеральному етапі в цій частині анкети писати дані лише про husband/ common law / children чи про родину мається на увазі ( і маму, і тата, і братів, і сестер)? Дякую.
-
Были времена, когда у меня эти лежали пачками, и я не знал куда их потратить
-
Мова не про те 😉 Мова про "промислові" масштаби.
-
+ купон продавца, и выходило копейки
-
Так эти купоны были на любой товар
-
Це вже трішки не то. Тоді не було ніякого гемору з вибором товару, щоб не блочило, чи підбором суми і т.д. Та і найголовніше, що продавцям теж не було ніяких санкцій за розбивку, якщо зрозуміло про що мова 😉
-
👷👷Привет ,ищу мастера кто сможет переделать полностью потолок в ванной в доме. Необходимо что то толковое и надолго сделать. Если что пишите в личку.
-
Не, ну ещё конечно продавались акки с купонами на форумах по типу 80/160, уже не помню точно
-
Тогда хз о чем ты, пишешь про мелочный 5/25, и какие-то масштабы🤷♂
-
Тоді не потрібно було ніяких змін IP, девайсів та інших рухів. За день можна було опрацювати сотні акаунтів. Зараз таке неможливо, бо банять на будь яких етапах. Наприклад купив акаунти з купонами а замовити нічого не можеш 😉
21 Jan 2023, 23:31
141751/187795
about 5 hours ago